Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1038
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБатіг, Ірина Григорівна-
dc.contributor.authorБатиг, Ирина Григорьевна-
dc.date.accessioned2013-03-12T08:44:32Z-
dc.date.available2013-03-12T08:44:32Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationФакультет агротехнологій та природокористування; наук. керівники В. А. Власенко, А. О. Дмитрівськаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1038-
dc.descriptionВ повышении урожайности яблонь место принадлежит защите их от болезней, так как они влияют на урожайность и качество продукции. Одними из самых распространенных болезней являются: мучнистая роса, плодовая гниль. Они снижают урожайность, влияют на вкусовые свойства, товарный вид.uk_UK
dc.description.abstractВ підвищенні врожайності яблунь важливе місце належить захисту їх від хвороб, так як вони впливають на урожайність і якість продукції. Одними з найпоширеніших хвороб є: борошниста роса, плодова гниль. Вони знижують урожайність, впливають на смакові властивості, товарний вигляд.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectхвороби яблуніuk_UK
dc.subjectсадівництвоuk_UK
dc.subjectплодові дереваuk_UK
dc.subjectболезни яблониuk_UK
dc.subjectсадоводствоuk_UK
dc.subjectплодовые деревьяuk_UK
dc.titleВплив сортових особливостей яблуні на розвиток борошнистої роси і плодової гнилі в умовах ННКВ СНАУuk_UK
dc.title.alternativeВлияние сортовых особенностей яблони на развитие мучнистой росы и плодовой гнили в условиях ННКВ СНАУuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Агротехнологій та природокористування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
opr03384.pdf
  Restricted Access
1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.