Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1038
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Батіг, Ірина Григорівна | - |
dc.contributor.author | Батиг, Ирина Григорьевна | - |
dc.date.accessioned | 2013-03-12T08:44:32Z | - |
dc.date.available | 2013-03-12T08:44:32Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Факультет агротехнологій та природокористування; наук. керівники В. А. Власенко, А. О. Дмитрівська | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1038 | - |
dc.description | В повышении урожайности яблонь место принадлежит защите их от болезней, так как они влияют на урожайность и качество продукции. Одними из самых распространенных болезней являются: мучнистая роса, плодовая гниль. Они снижают урожайность, влияют на вкусовые свойства, товарный вид. | uk_UK |
dc.description.abstract | В підвищенні врожайності яблунь важливе місце належить захисту їх від хвороб, так як вони впливають на урожайність і якість продукції. Одними з найпоширеніших хвороб є: борошниста роса, плодова гниль. Вони знижують урожайність, впливають на смакові властивості, товарний вигляд. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | хвороби яблуні | uk_UK |
dc.subject | садівництво | uk_UK |
dc.subject | плодові дерева | uk_UK |
dc.subject | болезни яблони | uk_UK |
dc.subject | садоводство | uk_UK |
dc.subject | плодовые деревья | uk_UK |
dc.title | Вплив сортових особливостей яблуні на розвиток борошнистої роси і плодової гнилі в умовах ННКВ СНАУ | uk_UK |
dc.title.alternative | Влияние сортовых особенностей яблони на развитие мучнистой росы и плодовой гнили в условиях ННКВ СНАУ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Агротехнологій та природокористування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
opr03384.pdf Restricted Access | 1,59 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.