Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10453
Назва: Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька»
Інші назви: Production method of soft whey cheese "Karamelka"
Автори: Ладика, В. І.
Болгова, Н. В.
Самілик, М. М.
Соколенко, В. В.
Назаренко, Ю. В.
Ladyka, V. I.
Bolhova, N. V.
Samilyk, М. М.
Sokolenko, V. V.
Nazarenko, Yu. V.
Ключові слова: сир м’який
підсирна сироватка
молоко А2
soft cheese
low-fat whey
A2 milk
Дата публікації: 2023
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька» [Електронний ресурс] : патент 152392 UA : МПК A23C 19/068 (2006.01), A23C 21/06 (2006.01) / В. І. Ладика, Н. В. Болгова, М. М. Самілик [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 202200493 ; заявл. 07.02.2022 ; опубл. 25.01.2023, Бюл. № 4.
Короткий огляд (реферат): Винахід належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві м’яких сирів із солодкої підсирної сироватки, дозволяє розширити асортимент. Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька» включає наступні стадії: приймання та оцінка якості солодкої підсирної сироватки (рН 6,4-6,6), приймання та оцінка якості молока А2, тимчасове зберігання молока А2, утворення сироватко-молочної суміші, згущування, охолодження, змішування з цукром, охолодження, гомогенізація, згущування, охолодження, пакування, фасування, маркування.
Опис: The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of soft cheeses from sweet whey, which allows to expand the assortment. The method of production of soft whey cheese "Karamelka" includes the following stages: reception and evaluation of the quality of sweet whey (pH 6.4-6.6), reception and evaluation of the quality of A2 milk, temporary storage of A2 milk, formation of a whey-milk mixture, thickening, cooling, mixing with sugar, cooling, homogenization, thickening, cooling, packaging, packaging, labeling.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10453
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент_Болгова Н.(Карамелька).pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.