Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10474
Назва: | Маркетингове управління конкурентоспроможністю продукції підприємства |
Інші назви: | Marketing management of the competitiveness of the company's products |
Автори: | В’юн, Ольга Володимирівна V'yun, Olga Volodumurivna |
Ключові слова: | маркетингове управління конкурентоспроможність продукції ресторанний бізнес marketing management competitiveness products restaurant business |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет економіки та менеджменту ; наук. керівник Т. В. Устік |
Короткий огляд (реферат): | В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано особливості інноваційного управління конкурентоспроможністю продукції підприємства ресторанного бізнесу; охарактеризовано сукупність теоретико-методичних та практичних питань щодо системи управління формування та реалізації конкурентоспроможності ресторанного комплексу. В даній роботі охарактеризовано методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності продукції підприємств; проаналізовано особливості інноваційного управління конкурентоспроможністю продукції підприємства ресторанного бізнесу; визначено сутність стратегії підвищення конкурентоспроможності в управлінні підприємством. Проаналізовано організаційно-економічну характеристику підприємства; наведено сучасний інструментарій маркетингового управління конкурентоспроможністю продукції підприємства; проведена оцінка показників конкурентоспроможності продукції підприємства. Обґрунтована оцінка маркетингових заходів з підвищення конкурентоспроможності підприємства; запропоновано програму заходів по удосконаленню рекламної стратегії; розробити інноваційні заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства. |
Опис: | The theoretical aspects of managing the competitiveness of the enterprise are considered in the qualification work; the peculiarities of innovative management of the competitiveness of products of the restaurant business enterprise are analyzed; a set of theoretical-methodical and practical issues regarding the management system of the formation and realization of the competitiveness of the restaurant complex is characterized; methodical approaches to assessing the competitiveness of enterprise products are characterized; the peculiarities of innovative management of the competitiveness of products of the restaurant business enterprise are analyzed; the essence of the strategy for increasing competitiveness in enterprise management is defined; the organizational and economic characteristics of the enterprise were considered; the organizational and economic characteristics of the enterprise were carried out; the modern toolkit of marketing management of the competitiveness of the company's products is given; an assessment of the competitiveness of the company's products was carried out; reasonable assessment of marketing measures to increase the competitiveness of the enterprise; a program of measures to improve the advertising strategy is proposed; to develop innovative measures to increase the level of competitiveness of the company's products; formed conclusions. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10474 |
Розташовується у зібраннях: | Економіки та менеджменту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вюн О.В._кваліф.робота.pdf Restricted Access | 1,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.