Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10644
Назва: Стан систем електрифікації та автоматизації процесів виробництва молока
Інші назви: State of systems of electrification and automation of milk production processes
Автори: Сіренко, Юлія Володимирівна
Бурнос, Сергій Миколайович
Sirenko, Yuliia
Burnos, Sergey
Ключові слова: молоко
автоматизація
електрифікація
milk
automation
electrification
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Сіренко Ю. В. Стан систем електрифікації та автоматизації процесів виробництва молока [Електронний ресурс] / Ю. В. Сіренко, С. М. Бурнос // Сучасні проблеми землеробської механіки : збірник тез доповідей XХІІІ Міжнародної наукової конференції, (16-18 жовтня 2022 р.) / МОН України, НУБіП України, Житомирський агротехнічний фаховий коледж. – Київ-Житомир, 2022. – С. 220-223.
Короткий огляд (реферат): Основними споживачами електроенергії у процесі виробництва молока є механізми та обладнання, що забезпечують проведення технологічних процесів та операцій на фермах та комплексах. Сучасний тваринницький комплекс, за енергонасиченістю та кількістю електрифікованих механізмів та апаратів не має собі рівних у сільськогосподарському виробництві. Погіршення якості електричної енергії приводить до порушення нормальної роботи електроприймачів.
Опис: The main consumers of electricity in the process of milk production are mechanisms and equipment that ensure technological processes and operations on farms and complexes. The modern livestock complex, in terms of energy saturation and the number of electrified mechanisms and devices, has no equal in agricultural production. Deterioration of the quality of electrical energy leads to disruption of the normal operation of electrical receivers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10644
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf493,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.