Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1066
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтаніславський, Дмитро Володимирович-
dc.contributor.authorСтаниславский, Дмитрий Владимирович-
dc.date.accessioned2013-03-14T10:23:26Z-
dc.date.available2013-03-14T10:23:26Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationФакультет агротехнологій та природокористування; наук. керівники О. Г. Жатов, В. І. Нагорнийuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1066-
dc.descriptionУвеличение производства сои - это самый быстрый путь решения продовольственной проблемы, повышение культуры земледелия, формирования ресурсов растительного белка и масла, повышения уровня жизни людей. Соя зарекомендовала себя как универсальная культура, ее используют на кормовые, пищевые, медицинские цели, а также во многих других отраслях промышленности.uk_UK
dc.description.abstractЗбільшення виробництва сої - це найбільш швидкий шлях вирішення продовольчої проблеми, підвищення культури землеробства, формування ресурсів рослинного білка і олії, підвищення рівня життя людей. Соя зарекомендувала себе як універсальна культура, її використовують на кормові, харчові, медичні цілі, а також у багатьох інших галузях промисловості.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectзернобобові культуриuk_UK
dc.subjectнасіння соїuk_UK
dc.subjectзернобобовые культурыuk_UK
dc.subjectсемена соиuk_UK
dc.titleВизначення оптимальних строків сівби сортів сої різних груп стиглості в умовах північно-східного Лісостепу Україниuk_UK
dc.title.alternativeОпределения оптимальных сроков сева сортов сои различных групп спелости в условиях северо-восточной Лесостепи Украиныuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Агротехнологій та природокористування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
opr0337P.pdf
  Restricted Access
1,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.