Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1094
Назва: Менеджмент і маркетинг
Інші назви: Менеджмент и маркетинг
Автори: Драбчук, Тетяна Іллівна
Заболотна, Тетяна Микитівна
Драбчук, Татьяна Ильинична
Заболотная, Татьяна Никитична
Drabchuk, Т. І.
Zabolotna, T. M.
Ключові слова: управління
маркетингова політика
керівник
управления
маркетинговая политика
руководитель
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Менеджмент і маркетинг [Електронний ресурс] : робочий зошит для практичних занять для студентів 4 курсу денної форми навчання за напрямами підготовки 6.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" та 6.100102 "Процеси,машини та обладнання агропромислового виробництва" / укл. : Т. І. Драбчук, Т. М. Заболотна. - Суми : СНАУ, 2012. - 65 с.
Короткий огляд (реферат): В робочому зошиті для практичних занять з навчальної дисципліни «Менеджмент і маркетинг» розглядаються питання, які включені до тематичного плану дисципліни. Студентам запропоновано опанувати необхідні для успішного вивчення дисципліни терміни, висловити свій власний погляд на запропоновані ситуації, перевірити свої знання за допомогою тестів. В рабочей тетради для практических занятий по дисциплине «Менеджмент и маркетинг» рассматриваются вопросы, которые включены в тематический план дисциплины. Студентам предложено освоить необходимые для успешного изучения дисциплины сроки, выразить свой собственный взгляд на предложенные ситуации, проверить свои знания с помощью тестов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1094
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2247.pdf453,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.