Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1106
Назва: Методологія та організація наукових досліджень
Інші назви: Методология и организация научных исследований
Автори: Дашутіна, Л. О.
Дашутина, Л. О.
Dashutina, L. O.
Ключові слова: основи наукознавства
технологія науково-дослідної роботи
основы науковедения
технология научно-исследовательской работы
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Методологія та організація наукових досліджень [Електронний ресурс] робочий зошит для практичних занять та самостійного вивчення дисципліни / укл. Л. О. Дашутіна. - Суми: СНАУ, 2012. - 44 с.
Короткий огляд (реферат): В робочому зошиті подано матеріал для підготовки і проведення практичних занять та самостійного вивчення дисципліни за модульно-рейтинговою системою, а також вимоги для проведення наукових досліджень, роботи з літературними джерелами, відбору і аналізу інформації, формулювання цілей і завдань дослідження, узагальнення наукової інформації, написання дипломних і магістерських робіт, статей та формулювання висновків і рекомендацій.
Опис: В рабочей тетради представлены материал для подготовки и проведения практических занятий и самостоятельного изучения дисциплины по модульно-рейтинговой системе, а также требования для проведения научных исследований, работы с литературными источниками, отбора и анализа информации, формулирование целей и задач исследования, обобщение научной информации, написание дипломных и магистерских работ, статей и формулирование выводов и рекомендаций.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1106
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2256.pdf181,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.