Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1107
Назва: Основи державного управління АПК
Інші назви: Основы государственного управления АПК
Автори: Михайлова, Л. І.
Стоянець, Н. В.
Михайлова, Л. И.
Стоянец, Н. В.
Mikhailova, L. I.
Stoyanets, N. V.
Ключові слова: формування аграрної політики
формирование аграрной политики
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Основи державного управління АПК [Електронний ресурс] : методичні рекомендації щодо проведення практичних занять навчальної дисципліни для підготовки студентів 5 курсу денної форми навчання за напрямом 8.18010018 «Адміністративний менеджмент»/ укл. Л. І. Михайлова, Н. В. Стоянець.- Суми: СНАУ, 2012. - 33 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації спрямовані на надання допомоги студентам зі спеціальності “Адміністративний менеджмент” у підготовці до практичних занять з предмету та формуванні у майбутнього фахівця предметно-практичних вмінь та навичок з дисципліни. Містять вступ, тематичний план та зміст дисципліни, загальні методичні рекомендації щодо вивчення дисципліни, завдання для практичних та семінарських завдань, список рекомендованої літератури.
Опис: Методические рекомендации направлены на оказание помощи студентам по специальности "Административный менеджмент" в подготовке к практическим занятиям по предмету и формировании у будущего специалиста предметно-практических умений и навыков по дисциплине. Содержат введение, тематический план и содержание дисциплины, общие методические рекомендации по изучению дисциплины, задания для практических и семинарских заданий, список рекомендуемой литературы.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1107
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2258.pdf335,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.