Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1119
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНемолот, Я. О.-
dc.contributor.authorНемолот, Я. О.-
dc.date.accessioned2013-06-12T09:03:37Z-
dc.date.available2013-06-12T09:03:37Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationФакультет ветеринарної медицини; наук. керівник І. С. Дахноuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1119-
dc.descriptionБольшой экономический ущерб наносят заболевания кроликов, вызванных бактериями из родов Citrobacter, Klebsiella, Enterobacter, Yersinia, Serratia, Hafnia, Pseudomonas и некоторые другие. Продукты убоя кроликов, загрязнении патогенными возбудителями, могут быть потенциальными источниками инфекционных заболеваний, токсикоинфекций и токсикозов у человека. За последние годы на эпидемический уровень выходят пищевые токсикоинфекции и токсикозы, которые оговариваются бактериальной микрофлорой. В течение прошлого десятилетия заболело почти 100 млн. человек. Важным фактором передачи возбудителей пищевых токсикоинфекций и токсикозов являются продукты убоя кроликов, более того, они могут стать субстратом для размножения возбудителей бактериальных инфекций до уровня, нередко становится критическим для потребителя. В этой связи целью исследований было провести ветеринарно - санитарную оценку продуктов убоя кроликов, которые реализуюься на рынке в г. Конотоп.uk_UK
dc.description.abstractВеликих економічних збитків завдають захворювання кролів, що спричиняються бактеріями із родів Citrobacter, Klebsiella, Enterobacter, Yersinia, Serratia, Hafnia, Pseudomonas та деякі інші. Продукти убоя кролів, забрудненні патогенними збудниками, можуть бути потенційними джерелами інфекційних захворювань, токсикоінфекцій і токсикозів у людини. За останні роки на епідемічний рівень виходять харчові токсикоінфекції і токсикози, що обумовлюються бактеріальною мікрофлорою. Впродовж минулого десятиріччя захворіло майже 100 млн. людей. Важливим фактором передачі збудників харчових токсикоінфекцій і токсикозів є продукти убою кролів, більш того, вони можуть стати субстратом для розмноження збудників бактеріальних інфекцій до рівня, що нерідко стає критичним для споживача. В зв`язку з цим метою досліджень було провести ветеринарно – санітарну оцінку продуктів убою кролів, які реалізуюься на ринку в м. Конотоп.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectзоонозиuk_UK
dc.subjectешерихіоз кролівuk_UK
dc.subjectцитробактериозuk_UK
dc.subjectзоонозыuk_UK
dc.subjectэшерихиоз кроликовuk_UK
dc.subjectцитробактериозuk_UK
dc.titleВетеринарно-санітарна експертиза м’яса кролів в умовах лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи м. Конотопuk_UK
dc.title.alternativeВетеринарно-санитарная экспертиза мяса кроликов в условиях лаборатории ветеринарно-санитарной экспертизы г. Конотопuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Ветеринарної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ - КРОЛИ 2.pdf
  Restricted Access
414,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.