Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11272
Назва: | Шляхи удосконалення системи безпечності на м’ясопереробному підприємстві |
Інші назви: | Ways to improve the safety system at a meat processing enterprise |
Автори: | Болгова, Н. В. Шурубей, Д. С. Соколенко, В. В. Bolhova, N. V. Shurubey, D. S. Sokolenko, V. V. |
Ключові слова: | система безпечності м’ясо ККТ safety system meat ККТ |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | НУХТ |
Бібліографічний опис: | Болгова Н. В. Шляхи удосконалення системи безпечності на м’ясопереробному підприємстві [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, Д. С. Шурубей, В. В. Соколенко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 7 листопада 2023 р.). – К. : НУХТ, 2023. – С. 269-270. |
Короткий огляд (реферат): | Спільна робота підприємства, зовнішніх консультантів та впровадження інновації допоможуть будь-якому підприємству покращити виробництво, збільшити ефективність та забезпечити високу якість продукції, що є ключовим для приваблення та утримання клієнтів в сучасному ринковому середовищі. |
Опис: | The joint work of the enterprise, external consultants and the implementation of innovation will help any enterprise to improve production, increase efficiency and ensure high quality of products, which is the key to attracting and retaining customers in the modern market environment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11272 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Н.В. Болгова, Д.С. Шурубей, В.В. Соколенко .pdf | 298,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.