Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1127
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаслак, О. М.-
dc.contributor.authorМаслак, А. Н.-
dc.contributor.authorMaslak, А. N.-
dc.date.accessioned2013-06-20T13:33:11Z-
dc.date.available2013-06-20T13:33:11Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМаслак О. М. Становлення ринку органічної продукції в Україні [Електронний ресурс] / О. М. Маслак // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 11(54). – С. 58-62.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1127-
dc.descriptionIn the article the analysis of production and sale organic products is presented in Ukraine and world, procedure of passing of certification of organic production, retentive factors and basic directions of market of organic products development are determined in Ukraine.uk_UK
dc.description.abstractУ статті проводиться аналіз виробництва та збуту органічної продукції в Україні та світі, процедури проходження сертифікації органічного виробництва, визначаються стримуючі фактори та основні напрями розвитку ринку органічної продукції в Україні. В статье приводится анализ производства и сбыта органической продукции в Украине и мире, процедура прохождения сертификации органического производства, определяются сдерживающие факторы и основные направления развития рынка органической продукции в Украине.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectорганічне виробництвоuk_UK
dc.subjectринок органічних продуктівuk_UK
dc.subjectорганическое производствоuk_UK
dc.subjectрынок органических продуктовuk_UK
dc.titleСтановлення ринку органічної продукції в Україніuk_UK
dc.title.alternativeСтановление рынка органической продукции в Украинеuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13.pdf414,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.