Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11583
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрасій, Аліна Олександрівна-
dc.contributor.authorKrasiy, Alina Oleksandrivna-
dc.date.accessioned2024-02-05T10:31:21Z-
dc.date.available2024-02-05T10:31:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник М. Ф. Приходькоuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11583-
dc.descriptionThe purpose of research: to investigate technological operations during the processing of dairy raw materials and yogurt production, to study the main physico-chemical and organoleptic characteristics of yogurt containing dietary fiber fibrogam and filler from yoshta fruits, made according to improved technology. Subject of research: dairy raw materials; yogurt. Research results: the presence of filler from the fruits of yoshta does not cause significant changes in the consistency of yogurt; the results of the conducted research prove the expediency of using a filler from yoshta fruits in the production of yogurt enriched with dietary fiber fibrogam; due to the use of this natural filler, the biological value of yogurt increases, the product acquires good organoleptic properties, the addition of dyes and flavorings is excluded, resulting in a completely natural yogurt with the desired quality indicators. The result of the work is conclusions and recommendations for improving the technology of yogurt production.uk_UA
dc.description.abstractМета досліджень: дослідити технологічні операції під час переробки молочної сировини та виробництва йогурту, вивчення основних фізико-хімічних та органолептичних характеристик йогурту, що містить харчове волокно фіброгам та наповнювач із плодів йошти, виготовлених за удосконаленою технологією. Предмет досліджень: молочна сировина; йогурт. Результати досліджень: встановлено, що наповнювач із плодів йошти надає дослідним пробам йогурту приємного кислуватого смаку та аромату значних змін консистенції йогурту наявність наповнювача із плодів йошти не викликає; результати проведених досліджень доводять доцільність використання наповнювача із плодів йошти у виготовленні йогурту, збагаченого харчовим волокном фіброгам; завдяки використанню цього натурального наповнювача підвищується біологічна цінність йогурту, продукт набуває гарних органолептичних властивостей, виключається внесення барвників і ароматизаторів, в результаті чого отримується цілком натуральний йогурт із бажаними показниками якості. Результатом роботи є висновки та рекомендації, щодо вдосконалення технології виробництва йогурту.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectорганолептичні властивостіuk_UA
dc.subjectйоштаuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectorganoleptic propertiesuk_UA
dc.subjectyoshtauk_UA
dc.titleДослідження технологічного процесу переробки молочної сировини та виробництва йогурту в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філії Сумський молочний завод ДП «Аромат»uk_UA
dc.title.alternativeInvestigation of the technological process of processing dairy raw materials and production of yogurt in the conditions of LLC "Milkiland-Ukraine", a branch of the Sumy Dairy Plant of the State Enterprise "Aromatuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Красiй_А.О..pdf
  Restricted Access
1,9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.