Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12564
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБудьонний, Владислав Юрійович-
dc.contributor.authorBudyonnyi, Vladyslav Yuriyovych-
dc.date.accessioned2024-10-08T10:57:02Z-
dc.date.available2024-10-08T10:57:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФакультет агротехнологій та природокористування ; наук. керівник О. В. Коваленкоuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12564-
dc.descriptionThis paper considers theoretical aspects of the organization of gastronomic tourism, as well as the phenomenon of the development of gastronomic tourism is characterized, which consists in the fact that it is a fundamentally new and promising direction of the tourism sector, which is very popular in many countries of the world. The author notes that gastronomic tourism serves to satisfy many spiritual needs of a person, as well as the basic vital need of food consumption. Also, the work presents a detailed analysis of the resource potential of gastrotourism in the Sumy region, which showed that the region has a rather rich natural and ethnic potential, namely a rather large variety of traditions and cultures. But there are a few problems that need immediate solutions to promote gastronomic tourism in the region. The author considered the peculiarities of the development of multi-day gastronomic tours and presented two developed tourist routes (three-day and two-day) through the Sumy region called «Slobozhansky Gastrotour».uk_UA
dc.description.abstractВ даній роботі розглянуто теоретичні аспекти організації гастрономічного туризму, а також охарактеризовано феномен розвитку гастрономічного туризму який полягає у тому, що це принципово новий та перспективний напрям туристського сектора, який користується великою популярністю у багатьох країнах світу. Автор зазначає, що гастрономічний туризм служить задоволенню великої кількості духовних потреб людини, а також основної життєвої потреби споживання їжі. Також у роботі представлено детальний аналіз ресурсного потенціалу гастротуризму у Сумському регіоні, який показав, що в області досить багатий природно-етнічний потенціал, а саме досить велика різноманітність традицій і культур. Але існує низка проблем, які потребують негайного вирішення для просування гастрономічного туризму у регіоні. Автором розглянуто особливості розробки багатоденних гастрономічних турів, а також презентовано розроблені два туристичні маршрути (триденний та дводенний) Сумським регіоном під назвою «Слобожанський гастротур».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectрозробка турівuk_UA
dc.subjecttourismuk_UA
dc.subjectgastronomic tourismuk_UA
dc.subjectdevelopment of toursuk_UA
dc.titleСтан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні на прикладі Сумського регіонуuk_UA
dc.title.alternativeThe state and prospects of the development of gastronomic tourism in Ukraine on the example of the Sumy regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Агротехнологій та природокористування



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.