Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12718
Назва: | Дослідження технологічного процесу вирощування озимого ячменю з обгрунтуванням пареметрів і режиму роботи посівного агрегату |
Інші назви: | Study of the technological process of growing winter barley with justification of the parameters and mode of operation of the sowing unit |
Автори: | Мікуліна, Марина Саржанов, Богдан Спичак, Іван Шовкун, Ігор Гнітій, Андрій Mikulina, Marina Sarzhanov, Bogdan Spychak, Ivan Shоvkun, Ihor Hnitiy, Andriу |
Ключові слова: | технологічний процес посів посівний агрегат technological process sowing sowing unit |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | SPC «Sci-conf.com.ua» |
Бібліографічний опис: | Дослідження технологічного процесу вирощування озимого ячменю з обгрунтуванням пареметрів і режиму роботи посівного агрегату [Електронний ресурс] / М. Мікуліна, Б. Саржанов, І. Спичак [та ін.] // The 9th International scientific and practical conference «Perspectives of contemporary science : theory and practice», (October 14-16, 2024). – Lviv : SPC «Sci-conf.com.ua», 2024. – Р. 354-360. – Режим доступу : https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2024/10/PERSPECTIVES-OF-CONTEMPORARY-SCIENCE-THEORY-AND-PRACTICE-14-16.10.2024.pdf. – Заголовок з екрану. |
Короткий огляд (реферат): | Озимий ячмінь є важливою культурою для сільського господарства, яка забезпечує значну частину кормів для тваринництва та використовується у харчовій і пивоварній промисловості. Технологія його вирощування вимагає точного підходу до кожного етапу, починаючи з підготовки ґрунту, вибору насіння та оптимізації параметрів роботи посівного агрегату. Правильна організація посівних робіт суттєво впливає на врожайність та якість зерна. У даній статті розглянемо технологічний процес вирощування озимого ячменю та обґрунтуємо параметри і режими роботи посівного агрегату. |
Опис: | Winter barley is an important crop for agriculture, providing a significant proportion of animal feed and used in the food and brewing industries. The technology of its cultivation requires a precise approach to each stage, starting with soil preparation, seed selection and optimization of the operation parameters of the sowing unit. The correct organization of sowing operations significantly affects the yield and quality of grain. In this article, we will consider the technological process of growing winter barley and justify the parameters and modes of operation of the sowing unit. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12718 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
теза.pdf | 447,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.