Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13041
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМасік, Крістіна Андріївна-
dc.contributor.authorMasik, Kristina Andriivna-
dc.date.accessioned2025-01-10T08:23:53Z-
dc.date.available2025-01-10T08:23:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФакультет агротехнологій та природокористування ; наук. керівник В. М. Коваленкоuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/13041-
dc.descriptionParticipation in our studies of the reaction of potato varieties to in vitro conditions revealed different features, economically valuable characteristics and differ in the biochemical composition of tubers. Biological features of these varieties include different parameters of tuber formation, size and duration of activity of the assimilation surface of leaves, photosynthesis productivity, growth rate and development of vegetative mass of plants. However, currently and in the near future, our main goal is to increase the productivity potential and optimally use the genetic resources of potato varieties with a high or medium level of detection of a complex of agronomic characteristics. However, currently and in the near future, our main goal is to increase the productivity potential and optimally use the genetic resources of potato varieties with a high or medium level of detection of a complex of agronomic characteristics. According to the research data, it can be concluded that the response of varieties to the use of the in vitro recovery method was different in terms of productivity. The research was conducted during 2024. The research methodology is generally accepted in potato growing.uk_UA
dc.description.abstractУчасть у наших дослідженнях реакції сортів картоплі при оздоровленні в умовах in vitro виявила різні особливості, господарсько-цінні характеристики та відрізняються за біохімічним складом бульб. Біологічні особливості цих сортів включають різні параметри бульбоутворення, розміри та тривалість активності асиміляційної поверхні листя, продуктивність фотосинтезу, швидкість зростання та розвитку вегетативної маси рослин. Проте наразі і в найближчій перспективі нашою головною метою є підвищення потенціалу продуктивності та оптимальне використання генетичних ресурсів сортів картоплі з високим або середнім рівнем виявлення комплексу агрономічних характеристик. За даними у дослідженнях можна зробити висновок, що реакція сортів на використання методу оздоровлення in vitro була різною за показником продуктивності. Дослідження проводились впродовж 2024 року. Методика досліджень загальноприйнята в картоплярстві.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectоздоровлений посадковий матеріалuk_UA
dc.subjectмікроклональне розмноженняuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjecthealthy planting materialuk_UA
dc.subjectmicroclonal propagationuk_UA
dc.subjectpotatoesuk_UA
dc.titleДослідження реакції сортів картоплі на оздоровлення культурі in vitrouk_UA
dc.title.alternativeStudy of the reaction of potato varieties to in vitro culture recoveryuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Агротехнологій та природокористування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
дипломМасік.pdf
  Restricted Access
400,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.