Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1305
Назва: Дослідження використання солом’яної біомаси з метою зменшення техногенного навантаження
Інші назви: Исследование использования соломенной биомассы с целью уменьшения техногенной нагрузки
Автори: Довжик, М. Я.
Семірненко, Ю. І.
Семірненко, С. Л.
Довжик, М. Я.
Семирненко, Ю. И.
Семирненко, С. Л.
Dovzhyk, M. Y.
Semirnenko, Y. I.
Semirnenko, S. L.
Ключові слова: утилізація золи
біоенергетика
екологічно безпечні технології
утилизация золы
биоэнергетика
экологически безопасные технологии
Дата публікації: 2012
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Довжик М. Я. Дослідження використання солом’яної біомаси з метою зменшення техногенного навантаження [Електронний ресурс] / М. Я. Довжик, Ю. І. Семірненко, С. Л. Семірненко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Механізація та автоматизація виробничих процесів» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип.6(24). – С. 154-158.
Короткий огляд (реферат): Виходячи зі світового досвіду і концепції розвитку біоенергетики в Україні у статті наводяться дослідження що до використання у якості палива соломи конкретної культури та внесення як добрив утвореної золи з метою зменшення техногенного навантаження. В статьи представленные исследования по целесообразности использования в качестве биотоплива соломы озимой пшеницы и внесения образованной золы как удобрения в почву с целью уменьшения вредного влияния на окружающую среду.
Опис: In the articles presented of research on expedience of the use in quality of biopropellant of straw of winter wheat and bringing of well-educated ash as fertilizers in soil with the purpose of diminishing of harmful influence on an environment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1305
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
40.pdf1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.