Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1343
Назва: | Поліморфізм білків яєць птиці панміктичних популяцій |
Інші назви: | Полиморфизм белков яиц птицы панмиктичних популяций |
Автори: | Остапенко, В. І. Остапенко, В. И. Ostapenko, V. I. |
Ключові слова: | овальбумін генофонд гетерозиготність овальбумин генофонд гетерозиготность ovalbumin gene pool heterozygosity |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Остапенко В. І. Поліморфізм білків яєць птиці панміктичних популяцій [Електронний ресурс] / В. І. Остапенко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 1(22). – С. 132-134. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчена генетична структура 7 популяцій птиці резервного і основного генофонду за частотою генних частот і рівнем гетерозиготності поліморфних локусів білків яєць. Встановлена ступінь генетичної подібності і відмінності вивчених генотипів залежно від напряму продуктивності птиці та походження. Изучена генетическая структура 7 популяций птицы резервного и основного генофонда по частоте генных частот и уровню гетерозиготности полиморфных локусов белков яиц. Установлена степень генетического подобия и отличия изученных генотипов в зависимости от направления продуктивности птицы и происхождения. |
Опис: | A genetic structure is studied 7 population of bird of reserve and basic gene pool on frequency of gene frequencies and level of heterozygosity of polymorphic loci albumens of eggs. The degree of genetic similarity and difference of the studied genotypes is set depending on direction the productivity of bird and origin. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1343 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
37.pdf | 296,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.