Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13491
Назва: | Використання порошку рослинного в напівфабрикатах січених |
Інші назви: | Use of vegetable powder in semi-finished products |
Автори: | Савченко, М. Ю. Savchenko, M. |
Ключові слова: | м’ясо м’ясна та рослинна сировина процес meat meat and vegetable raw materials process |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Савченко М. Використання порошку рослинного в напівфабрикатах січених [Електронний ресурс] / М. Савченко // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. – 2024. – Т. 14, № 1. – Режим доступу : https://doi.org/10.32782/2220-8674-2024-24-1-12. – Заголовок з екрану. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є удосконалення технології напівфабрикатів січених із додаванням порошкоподібного люпину білого. В роботі проведено огляд літератури з сучасної технології та асортименту напівфабрикатів січених, визначено перспективи внесення порошкоподібного люпину білого. Розглянуто особливості виробництва порошку оболонок люпину білого, властивості, харчова цінність. Розроблено рецептурний склад отримання напівфабрикатів січених із внесенням порошкоподібного люпину білого. Було досліджено якісний аналіз показників органолептики напівфабрикатів січених із внесенням порошкоподібного люпину білого. Встановлено показники якості напівфабрикатів січених та зміну їх властивостей під час зберігання. |
Опис: | The aim of the work is to improve the technology of semi-finished products with the addition of powdered white lupine. The work reviews the literature on modern technology and the range of semi-finished products with the addition of powdered white lupine, and identifies the prospects for introducing powdered white lupine. The features of the production of white lupine shell powder, its properties, and nutritional value are considered. A recipe composition for obtaining semi-finished products with the addition of powdered white lupine has been developed. A qualitative analysis of the organoleptic indicators of semi-finished products with the addition of powdered white lupine has been investigated. The quality indicators of semi-finished products with the addition of powdered white lupine have been established and their properties change during storage. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13491 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Савченко М.Ю._Люпин ТДАТУ.pdf | 323,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.