Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1370
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камбур, М. Д. | - |
dc.contributor.author | Лівощенко, Є. М. | - |
dc.contributor.author | Лівощенко, Л. П. | - |
dc.contributor.author | Задорожний, І. В. | - |
dc.contributor.author | Камбур, М. Д. | - |
dc.contributor.author | Ливощенко, Е. М. | - |
dc.contributor.author | Ливощенко, Л. П. | - |
dc.contributor.author | Задорожный, И. В. | - |
dc.contributor.author | Kambur, M. D. | - |
dc.contributor.author | Livoschenko, E. M. | - |
dc.contributor.author | Livoschenko, L. P. | - |
dc.contributor.author | Zadorozhny, I. V. | - |
dc.date.accessioned | 2013-10-15T12:11:41Z | - |
dc.date.available | 2013-10-15T12:11:41Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Зміни показників загального білка та імуноглобулінів класу G у сироватці крові індиків під впливом абіотичного чинника [Електронний ресурс] / М. Д. Камбур, Є. М. Лівощенко, Л. П. Лівощенко, І. В. Задорожний // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 13-16. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1370 | - |
dc.description | This paper examined the question of influence of acute temperature stress change indices of total protein and immunoglobulin G in serum turkeys. Reduction of total protein and immunoglobulin G in serum tur- keys under heat stimulus occurred on the first day of the study. | uk_UK |
dc.description.abstract | В даній статті розглянуте питання впливу гострого температурного стресу на зміну показників загального білка і імуноглобулінів класу G у сироватці крові індиків. Зниження вмісту загального білку і імуноглобулінів класу G у сироватці крові індичат під дією теплового подразника відбувалося на першу добу дослідження. В данной статье рассмотрен вопрос влияния острого температурного стресса на изменение показателей общего белка и иммуноглобулинов класса G в сыворотке крови индеек. Снижение содержания общего белка и иммуноглобулинов класса G в сыворотке крови индюшат под действием теплового раздражителя происходило в первые сутки исследования. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | тепловий подразник | uk_UK |
dc.subject | температурний стрес | uk_UK |
dc.subject | сироватка крові | uk_UK |
dc.subject | тепловой раздражитель | uk_UK |
dc.subject | температурный стресс | uk_UK |
dc.subject | сыворотка крови | uk_UK |
dc.subject | thermal stimulus | uk_UK |
dc.subject | temperature stress | uk_UK |
dc.subject | serum | uk_UK |
dc.title | Зміни показників загального білка та імуноглобулінів класу G у сироватці крові індиків під впливом абіотичного чинника | uk_UK |
dc.title.alternative | Изменения показателей общего белка и иммуноглобулинов класса G в сыворотке крови индеек под влиянием абиотической фактора | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
04.pdf | 356,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.