Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1370
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКамбур, М. Д.-
dc.contributor.authorЛівощенко, Є. М.-
dc.contributor.authorЛівощенко, Л. П.-
dc.contributor.authorЗадорожний, І. В.-
dc.contributor.authorКамбур, М. Д.-
dc.contributor.authorЛивощенко, Е. М.-
dc.contributor.authorЛивощенко, Л. П.-
dc.contributor.authorЗадорожный, И. В.-
dc.contributor.authorKambur, M. D.-
dc.contributor.authorLivoschenko, E. M.-
dc.contributor.authorLivoschenko, L. P.-
dc.contributor.authorZadorozhny, I. V.-
dc.date.accessioned2013-10-15T12:11:41Z-
dc.date.available2013-10-15T12:11:41Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЗміни показників загального білка та імуноглобулінів класу G у сироватці крові індиків під впливом абіотичного чинника [Електронний ресурс] / М. Д. Камбур, Є. М. Лівощенко, Л. П. Лівощенко, І. В. Задорожний // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 13-16.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1370-
dc.descriptionThis paper examined the question of influence of acute temperature stress change indices of total protein and immunoglobulin G in serum turkeys. Reduction of total protein and immunoglobulin G in serum tur- keys under heat stimulus occurred on the first day of the study.uk_UK
dc.description.abstractВ даній статті розглянуте питання впливу гострого температурного стресу на зміну показників загального білка і імуноглобулінів класу G у сироватці крові індиків. Зниження вмісту загального білку і імуноглобулінів класу G у сироватці крові індичат під дією теплового подразника відбувалося на першу добу дослідження. В данной статье рассмотрен вопрос влияния острого температурного стресса на изменение показателей общего белка и иммуноглобулинов класса G в сыворотке крови индеек. Снижение содержания общего белка и иммуноглобулинов класса G в сыворотке крови индюшат под действием теплового раздражителя происходило в первые сутки исследования.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectтепловий подразникuk_UK
dc.subjectтемпературний стресuk_UK
dc.subjectсироватка кровіuk_UK
dc.subjectтепловой раздражительuk_UK
dc.subjectтемпературный стрессuk_UK
dc.subjectсыворотка кровиuk_UK
dc.subjectthermal stimulusuk_UK
dc.subjecttemperature stressuk_UK
dc.subjectserumuk_UK
dc.titleЗміни показників загального білка та імуноглобулінів класу G у сироватці крові індиків під впливом абіотичного чинникаuk_UK
dc.title.alternativeИзменения показателей общего белка и иммуноглобулинов класса G в сыворотке крови индеек под влиянием абиотической фактораuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
04.pdf356,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.