Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/138
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТурчіна, Світлана Григорівна-
dc.contributor.authorTurchina, Svitlana-
dc.date.accessioned2012-08-22T16:15:25Z-
dc.date.available2012-08-22T16:15:25Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТурчіна С. Г. Інноваційна складова економічного розвитку та підвищення конкурентоспроможності агропромислового виробництва [Електронний ресурс] / С. Г. Турчіна // Агробізнес: проблеми, сучасний стан та перспективи розвитку : монографія / за ред. Я. В. Сухія, В. С. Ніценка. - Одеса : СВД М. П. Черкасов, 2011. - С. 117-127ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/138-
dc.description.abstractВ роботі досліджено стан та тенденції розвитку інноваційної діяльності в агропромисловому секторі регіону. Визначено вплив інноваційної складової на підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств та всього агропромислового комплексу.ru_RU
dc.publisherСВД М. П. Черкасовru_RU
dc.subjectінноваційна діяльністьru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectекономічний розвитокru_RU
dc.subjectinnovationru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjecteconomic developmentru_RU
dc.titleІнноваційна складова економічного розвитку та підвищення конкурентоспроможності агропромислового виробництваru_RU
dc.title.alternativeInnovative component of economic development and competitiveness of agricultural productionru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Турчіна.pdf210,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.