Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1426
Назва: Вплив фізіологічно активних речовин на процес біосинтезу пігментів у листках картоплі
Інші назви: Влияние физиологически активных веществ на процесс биосинтеза пигментов в листьях картофеля
Автори: Токмань, В. С.
Токмань, В. С.
Tokman, V. S.
Ключові слова: картопля
каротиноїди
хлоропласти
картофель
каротиноиды
хлоропласты
potato
carotinoids
chloroplasts
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Токмань В. С. Вплив фізіологічно активних речовин на процес біосинтезу пігментів у листках картоплі [Електронний ресурс] / В. С. Токмань // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 3(25). – С. 167-172.
Короткий огляд (реферат): Проведений аналіз зміни вмісту пігментів у листках рослин картоплі сорту Невська під впливом фізіологічно активних речовин в умовах учгоспу Михайлівське Московської області. Зміна гормонального балансу рослин під дією фізіологічно активних речовин призводить до збільшення або зменшення кількості пігментів у листках картоплі. Проведен анализ изменения содержания пигментов в листьях картофеля сорта Невский в условиях учхоза Михайловское Московской области. Изменение гормонального баланса растений под воздействием физиологически активных соединений способствует увеличению или уменьшению содержания пигментов в листьях картофеля.
Опис: It was analyzed the pigment content in potato leaves (Nevsky variety) under conditions of Mikhaylovsky farm, Moscow region. Variation of hormonal plant balance as a result of influence of physiological active substances promotes in increasing or decreasing of pigment content in potato leaves.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1426
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf505,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.