Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1446
Назва: Торцовая регулируемая фреза
Інші назви: Торцева регульована фреза
Автори: Бондарев, С. Г.
Кушниров, В. П.
Соловьева, Р. И.
Гапич, Н. К.
Бондарєв, С. Г.
Кушніров, П. В.
Соловйова, Р. І.
Гапич, Н. К.
Bondarev, S. G.
Kushnirov, P. V.
Solovyeva, R. I.
Gapich, N. K.
Ключові слова: металлорежущий интрумент
металлообработка
металорізальний интрумент
металообробка
Дата публікації: 7-чер-1992
Видавництво: Государственный комитет по изобретениям и открытиям при ГКНТ СССР
Бібліографічний опис: Торцовая регулируемая фреза [Електронний ресурс] : а. с. 1738497 СССР : SU В 23 С 5/06 / С. Г. Бондарев, В. П. Кушниров, Р. И. Соловьева, Н. К. Гапич (СССР). – № 4872845/08 ; заявл. 11.10.90 ; опубл. 07.06.92, Бюл. № 21.
Короткий огляд (реферат): Торцовая регулироваемая фреза, содержащая закрепленные в отверствиях корпуса с помощью винтов режущие вставки с V-образными поверхностями, предназначенными для взаимодействия с регулировочными винтами, отличающаяся тем, что, с целью повышения точности настройки, на режущих вставках выполнены дополнительные V-образные поверхности, развернутые относительно первых на 90˚ и расположенные с той же стороны вставки, причем дополнительные V-образные поверхности предназначены для взаимодействия с регулировочными винтами.
Опис: Торцева регульована фреза, що містить закріплені в отворі корпусу за допомогою гвинтів ріжучі вставки з V-подібними поверхнями, призначеними для взаємодії з регулювальними гвинтами, яка відрізняються тим, що, з метою підвищення точності налаштування, на ріжучих вставках виконані додаткові V-подібні поверхні, розгорнуті щодо перших на 90 ˚ і розташовані з тієї ж сторони вставки, причому додаткові V-подібні поверхні призначені для взаємодії з регулювальними гвинтами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1446
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АС1738497.pdf563,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.