Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14503
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПилипенко, Тетяна Олегівна-
dc.contributor.authorPylypenko, Tetyana Olegivna-
dc.date.accessioned2025-09-17T09:54:57Z-
dc.date.available2025-09-17T09:54:57Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФакультет будівництва та транспорту ; наук. керівник Д. С. Бородайuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14503-
dc.descriptionThe qualification project presents an architectural and construction design of a hotel and restaurant complex for 170 guests, located in the city of Sumy. The project consists of several main sections that comprehensively cover all stages of architectural design. The structure of the work is developed in accordance with the requirements of the bachelor's educational program in the specialty "Architecture and Urban Planning" and includes the following parts: introduction; general provisions; urban planning solution, which describes the site selection; architectural and planning solution, which outlines the spatial organization of the complex and the internal layout of the building; structural solution, which proposes the general structural scheme and selection of construction materials; engineering landscaping and landscape organization, which includes the design of the external environment; and a list of references. The qualification project also includes a graphical section consisting of the following drawings: situational diagram, master plan, floor plans, elevations, sections, room specifications, and visualizations illustrating architectural and functional solutions.uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розроблено архітектурно-будівельний проект готельно-ресторанного комплексу на 170 місць, розташованого в місті Суми, який складається з кількох основних розділів, які комплексно охоплюють усі етапи архітектурного проектування. Структура роботи побудована відповідно до вимог освітньої програми бакалавра зі спеціальності «Архітектура та містобудування» й включає наступні частини: вступ; загальні положення; містобудівне рішення, де описано вибір ділянки; архітектурно-планувальне рішення, де розкрито просторову організацію об’єкта та внутрішнє планування будівлі; конструктивне рішення, де запропоновано загальну конструктивну схему будівлі та підбір матеріалів; інженерний благоустрій та ландшафтна організація, що включає проектування зовнішнього середовища; та список використаних джерел. До кваліфікаційної роботи також входить графічна частина яка складається з таких креслень: ситуаційна схема, генплан, плани поверхів, фасади, розрізи, експлікації приміщень, візуалізації, які ілюструють архітектурні та функціональні рішення.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний комплексuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний комплексuk_UA
dc.subjectландшафтна організаціяuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant complexuk_UA
dc.subjecttourist infrastructureuk_UA
dc.subjectlandscape organizationuk_UA
dc.titleГотельно-ресторанний комплекс на 170 місць в м. Сумиuk_UA
dc.title.alternativeHotel and restaurant complex for 170 seats in Sumyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Промислового та цивільного будівництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна Пилипенко.pdf
  Restricted Access
2,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
Графічна частина Пилипенко.pdf
  Restricted Access
9,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.