Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1567
Назва: | Шляхи підвищення ефективності виробництва готової продукції на прикладі агрофірми «Рост» |
Інші назви: | Пути повышения эффективности производства готовой продукции на примере агрофирмы «Рост» |
Автори: | Лишенко, М. О. Тверезовська, М. О. Лишенко, М. А. Тверезовская, М. О. Lyshenko, М. А. Tverezovska, М. О. |
Ключові слова: | сільськогосподарська продукція резерви сельскохозяйственная продукция резервы agricultural products reserves |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Лишенко М. О. Шляхи підвищення ефективності виробництва готової продукції на прикладі агрофірми «Рост» [Електронний ресурс] / М. О. Лишенко, М. О. Тверезовська // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 12 (58). – С. 96-104. |
Короткий огляд (реферат): | В статті обґрунтовано шляхи підвищення економічної ефективності виробництва готової продукції. Проведено аналіз асортиментно-структурних зрушень на підприємстві та запропоновані заходи щодо покращення асортименту та якості готової продукції. В статье обоснованы пути повышения экономической эффективности производства готовой продукции. Проведен анализ ассортиментно структурных сдвигов на предприятии и предложены меры по улучшению ассортимента и качества готовой продукции. Указаны дальнейшие пути развития рынка сельскохозяйственной продукции. |
Опис: | In the article the ways to improve the economic efficiency of the finished product. The analysis of assortment and structural changes in the company and proposed measures to improve the range and quality of the finished product. Specified further ways of development of agricultural markets. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1567 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
21.pdf | 2,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.