Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1578
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКамбур, М. Д.-
dc.contributor.authorЗамазій, А. А.-
dc.contributor.authorПлюта, Л. В.-
dc.contributor.authorКалашник, О. М.-
dc.contributor.authorКамбур, М. Д.-
dc.contributor.authorЗамазий, А. А.-
dc.contributor.authorПлюта, Л. В.-
dc.contributor.authorКалашник, А. Н.-
dc.contributor.authorKambur, M. D.-
dc.contributor.authorZamaziy, A. A.-
dc.contributor.authorPlyuta, L. V.-
dc.contributor.authorKalashnik, A. N.-
dc.date.accessioned2014-03-26T07:26:53Z-
dc.date.available2014-03-26T07:26:53Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationФормування водно-сольової фази молока корів у різні періоди лактації [Електронний ресурс] / М. Д. Камбур, А. А. Замазій, Л. В. Плюта, О. М. Калашник // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. - Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. - Суми, 2013. - Вип. 9 (33). - С. 18-20.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1578-
dc.descriptionIn the article the change of components of milk of cows was considered in the different stages of lactation. Content of dry matter of milk depending on a perioda lactation at providing of organism of cows in obedience to the norms of feeding grew nutritives from the period of rozdoyuvannya to the period of completion of lactation. Content general an albumen, fat and lactose increased from the first for the third period of lactation accordingly in 1,05, 1,23 and 1,22 time. The table of contents of mineral matters in milk diminished in 1,47 times (r<0,01) as compared to the first period of lactation.uk_UK
dc.description.abstractВ статті було розглянуто зміну складових компонентів молока корів в різні періоди лактації. Вміст сухої речовини молока залежно від періода лактації при забезпеченні організму корів поживними речовинами згідно норм годівлі зростав від періоду роздоювання до періоду завершення лактації. Вміст загального білку, жиру та лактози збільшувався з першого по третій період лактації відповідно в 1,05, 1,23 та 1,22 раза. Вміст мінеральних речовин в молоці зменшувався в 1,47 раза (р<0,01) в порівнянні з першим періодом лактації. В статье было рассмотрено изменение составных компонентов молока коров в разные периоды лактации. Содержимое сухого вещества молока в зависимости от периода лактации при обеспечении организма коров питательными веществами согласно норм кормления возростало от периода раздоя к периоду завершения лактации. Содержимое общего белка, жира и лактозы увеличивалось с первого по третий период лактации соответственно в 1,05, 1,23 и 1,22 раза. Содержание минеральных веществ в молоке уменьшалось в 1,47 раза (р<0,01) по сравнению с первым периодом лактации.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectкоровиuk_UK
dc.subjectводно-сольова фазаuk_UK
dc.subjectлактаціяuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectкоровыuk_UK
dc.subjectводно-солевая фазаuk_UK
dc.subjectлактацияuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectcowsuk_UK
dc.subjectwater-salt phaseuk_UK
dc.subjectlactationuk_UK
dc.titleФормування водно-сольової фази молока корів у різні періоди лактації. Формирование водно-солевой фазы молока коров в разные периоды лактацииuk_UK
dc.title.alternativeForming water-salt phases of milk of cows in different periods of lactationuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
06.pdf840,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.