Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1582
Назва: Залізобетонні та кам’яні конструкції
Інші назви: Железобетонные и каменные конструкции
Автори: Циганенко, Л. А.
Цыганенко, Л. А.
Tsyganenko, L. A.
Ключові слова: промислове будівництво
цивільне будівництво
залізобетонні конструкції
строительство
гражданское строительство
железобетонные конструкции
industrial building
civil Engineering
concrete structures
Дата публікації: 2010
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Циганенко Л. А. Залізобетонні та кам’яні конструкції [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання курсового проекту на тему "Одноповерхова опалювана промислова будівля" для студентів 4 курсу спеціальності 6.060101 “Промислове та цивільне будівництво” денної та заочної форми навчання / укл. : Л. А. Циганенко. - Суми : СНАУ, 2010. - 30 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначено для виконання курсового проекту на тему «Одноповерхова промислова опалювана будівля з мостовими кранами», який розвиває у студентів практичні навички з розрахунку, конструювання та зображення на кресленнях найбільш розповсюджених типів несучих залізобетонних конструкцій та вузлів їх з’єднання.
Опис: Методические указания предназначены для выполнения курсового проекта на тему «Одноэтажное промышленное отапливаемое здание с мостовыми кранами», который развивает у студентов практические навыки по расчету, конструированию и изображению на чертежах наиболее распространенных типов несущих железобетонных конструкций и узлов их соединения.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1582
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗБК курсовой проект.pdf4,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.