Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/159
Назва: Толерантність до загущення як фактор формування високопродуктивних посівів соняшника
Інші назви: Толерантность к загущенности как фактор формирования высокопродуктивных посевов подсолнечника
Tolerance to density as forming factor of high-yielding sunflower stands
Автори: Троценко, В. І.
Жатов, О. Г.
Жатова, Г. О.
Троценко, В. И.
Жатов, А. И.
Жатова, Г. А.
Trotsenko, V. I.
Zhatov, O. G.
Zhatova, G. O.
Ключові слова: агроценоз
культивування
морфотип культури
генотип
агроценоз
культивирование
морфотип культуры
генотип
Дата публікації: 2011
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Троценко В. І. Толерантність до загущення як фактор формування високопродуктивних посівів соняшника [Електронний ресурс] / В. І. Троценко, О. Г. Жатов, Г. О. Жатова // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 4(21). – С. 54-58.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати досліджень стосовно реакції різних сортів соняшнику на загущення посіву. Розглянуто підходи до визначення відповідності сортів для формування загущених посівів.В статье приводятся результаты исследований, касающихся реакции различных сортов подсолнечника на загущенность посева. Рассмотрены подходы к определению соответствия сортов формированию загущенных посевов.
Опис: The results of investigations concerning of different sunflower varieties reaction to the density stands are presented. Approaches to determination of varieties accordance to forming of high-density stands are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/159
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
294.pdf345,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.