Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1641
Назва: Дезинфекція водопровідної системи для питної води у свиногосподарствах. Дезинфекция водопроводной системы для питьевой воды в свинохозяйствах
Інші назви: Disinfection of water systems for drinking water in pig farms
Автори: Шкромада, О. І.
Шкромада, О. И.
Shkromada, O. І.
Ключові слова: дезінфектант «Бі-дез тм»
водопровідна система
питна вода
дезинфектант «Би-дез тм»
водопроводная система
питьевая вода
disinfectant "Bі-dez tm"
water systems
drinking water
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Шкромада О. І. Дезинфекція водопровідної системи для питної води у свиногосподарстві [Електронний ресурс] / О. І. Шкромада // Особистість С. Ф. Третькова в формуванні засад сучасного екологічного землеробства: мат. наук.-практ. конф., присвяченої пам’яті академіків С. Ф. Третьякова, (Полтава, 13-14 травня 2014 р.). - Полтава, 2014. - С. 119-120.
Короткий огляд (реферат): Вода, отримана з водопроводу, санацію якого проводили препаратом «Бі-дез тм» у 0,1 % концентрації, за органолептичними, хімічними та біологічними властивостями найбільше відповідає санітарно-гігієнічним вимогам ГОСТ 2874–82 «Вода питна...» і придатна для вживання тваринами. Вода, полученная из водопровода, санацию которого проводили препаратом «Би-дез тм» в 0,1% концентрации, по органолептическим, химическим и биологическим свойствам наиболее соответствует санитарно-гигиеническим требованиям ГОСТ 2874-82 «Вода питьевая...» и пригодна для употребления животными.
Опис: The water from the aqueduct which carried sanitation drug "Bі-dez tm" at 0.1% concentration organoleptic, chemical and biological properties best suited to sanitary requirements of GOST 2874-82 "Drinking Water..." and is suitable for consumption by animals.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1641
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf728,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.