Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/165
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасяненко, О. І.-
dc.contributor.authorФотіна, Т. І.-
dc.date.accessioned2012-08-30T12:06:04Z-
dc.date.available2012-08-30T12:06:04Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКасяненко О. І. Визначення чутливості мікроорганізмів CAMPYLOBACTER JEJUNI до антибіотиків диско-дифузійним методом [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, Т. І. Фотіна // Науковий вісник Луганського національного аграрного ун-ту : зб. наук. праць. – Сер. "Ветеринарні науки" / Луганський НАУ. - Луганськ : Елтон-2,2010. - № 18. – С.49-52.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/165-
dc.descriptionIn the article resulted and analysed results of researches in relation to the study of features of determination of sensitiveness of microorganisms of Campylobacter jejuni, which it was first isolated from meat of bird, to the antibiotics by a disk-diffuse method. Antibiotics to which the explored cultures had high and middle sensitiveness are set, and also were resistance. Taking into account cultural properties of these microorganisms and feature of their cultivation in the article the results of researches are resulted in relation to possibility of the use of nourishing environments for determination of antimicrobial sensitiveness of microorganisms of sort of Campylobacter.ru_RU
dc.description.abstractВ статті наведені і проаналізовані результати досліджень щодо вивчення особливостей визначення чутливості мікроорганізмів Campylobacter jejuni, які вперше було ізольовано із м’яса птиці, до антибіотиків диско-дифузійним методом. Встановлено антибіотики, до яких досліджувані культури мали високу та середню чутливість, а також були резистентні. Враховуючи культуральні властивості даних мікроорганізмів та особливості їх культивування були проведені дослідження щодо можливості використання поживних середовищ для визначення чутливості мікроорганізмів роду Campylobacter до антибіотиків диско-дифузійними методом.ru_RU
dc.publisherЭлтон-2ru_RU
dc.subjectантибіотикиru_RU
dc.subjectантибактеріальні препаратиru_RU
dc.subjectантимікробна чутливістьru_RU
dc.subjectбактеріїru_RU
dc.subjectдиски з антибіотикамиru_RU
dc.subjectмікроорганізмиru_RU
dc.subjectantibioticsru_RU
dc.subjectantibacterial preparationsru_RU
dc.subjectantibiotic sensitivityru_RU
dc.subjectbacteriaru_RU
dc.subjectdisks with antibioticsru_RU
dc.subjectmicroorganismsru_RU
dc.titleВизначення чутливості мікроорганізмів CAMPYLOBACTER JEJUNI до антибіотиків диско-дифузійним методомru_RU
dc.title.alternativeОпределение чувствительности микроорганизмов Campylobacter jejuni к антибиотикам диско-дифузионным методомru_RU
dc.title.alternativeDetermination of sensitiveness of microorganisms of Campylobacter of jejuni to the antibiotics by a disk-diffuse methodru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kasyanenko.pdf155,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.