Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/165
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касяненко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Фотіна, Т. І. | - |
dc.date.accessioned | 2012-08-30T12:06:04Z | - |
dc.date.available | 2012-08-30T12:06:04Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Касяненко О. І. Визначення чутливості мікроорганізмів CAMPYLOBACTER JEJUNI до антибіотиків диско-дифузійним методом [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, Т. І. Фотіна // Науковий вісник Луганського національного аграрного ун-ту : зб. наук. праць. – Сер. "Ветеринарні науки" / Луганський НАУ. - Луганськ : Елтон-2,2010. - № 18. – С.49-52. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/165 | - |
dc.description | In the article resulted and analysed results of researches in relation to the study of features of determination of sensitiveness of microorganisms of Campylobacter jejuni, which it was first isolated from meat of bird, to the antibiotics by a disk-diffuse method. Antibiotics to which the explored cultures had high and middle sensitiveness are set, and also were resistance. Taking into account cultural properties of these microorganisms and feature of their cultivation in the article the results of researches are resulted in relation to possibility of the use of nourishing environments for determination of antimicrobial sensitiveness of microorganisms of sort of Campylobacter. | ru_RU |
dc.description.abstract | В статті наведені і проаналізовані результати досліджень щодо вивчення особливостей визначення чутливості мікроорганізмів Campylobacter jejuni, які вперше було ізольовано із м’яса птиці, до антибіотиків диско-дифузійним методом. Встановлено антибіотики, до яких досліджувані культури мали високу та середню чутливість, а також були резистентні. Враховуючи культуральні властивості даних мікроорганізмів та особливості їх культивування були проведені дослідження щодо можливості використання поживних середовищ для визначення чутливості мікроорганізмів роду Campylobacter до антибіотиків диско-дифузійними методом. | ru_RU |
dc.publisher | Элтон-2 | ru_RU |
dc.subject | антибіотики | ru_RU |
dc.subject | антибактеріальні препарати | ru_RU |
dc.subject | антимікробна чутливість | ru_RU |
dc.subject | бактерії | ru_RU |
dc.subject | диски з антибіотиками | ru_RU |
dc.subject | мікроорганізми | ru_RU |
dc.subject | antibiotics | ru_RU |
dc.subject | antibacterial preparations | ru_RU |
dc.subject | antibiotic sensitivity | ru_RU |
dc.subject | bacteria | ru_RU |
dc.subject | disks with antibiotics | ru_RU |
dc.subject | microorganisms | ru_RU |
dc.title | Визначення чутливості мікроорганізмів CAMPYLOBACTER JEJUNI до антибіотиків диско-дифузійним методом | ru_RU |
dc.title.alternative | Определение чувствительности микроорганизмов Campylobacter jejuni к антибиотикам диско-дифузионным методом | ru_RU |
dc.title.alternative | Determination of sensitiveness of microorganisms of Campylobacter of jejuni to the antibiotics by a disk-diffuse method | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kasyanenko.pdf | 155,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.