Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1691
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.date.accessioned2014-08-21T08:47:21Z-
dc.date.available2014-08-21T08:47:21Z-
dc.date.issued2014-12-
dc.identifier.citationБожко Н.В. Использование антиоксидантов в технологии изготовления комбинированных продуктов [Електронный ресурс] / Н.В. Божко // Современный взгляд на производство продуктов здорового питания: материалы Международной научно-технической конференции молодых ученых, посвященной 95-летию ФГБОУ ВПО ОмГАУ им. П.А. Столыпина (3-4 декабря 2013г). - Омск: Литература, 2014. –С. 163-168.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1691-
dc.descriptionIn the last 10-15 years, scientists were able to discover the mechanisms of many pathological processes in the human body. The basis of these mechanisms leading to various diseases, as well as play an impotent role in aging, is one and the same phenomenon – oxidative damage to cellular structures. The main factor in this cell damage appeared oxygen – the same that is used by cells for respiration.uk_UK
dc.description.abstractВ последние 10-15 лет ученым удалось открыть механизмы многих патологических процессов в организме человека. В основе этих механизмов, приводящих к различным заболеваниям, а также играют важную роль в старении, лежит одно и то же явление - оксидативное повреждение клеточных структур. Основным фактором такого повреждения клеток оказался кислород - тот же, что используется клетками для дыхания. В останні 10-15 років вченим вдалося відкрити механізми багатьох патологічних процесів в організмі людини. В основі цих механізмів, що призводять до різних захворювань, а також відіграють важливу роль в старінні, лежить одне й те саме явище – оксидативне руйнування клітинних структур. Основним фактором такого ушкодження клітин виявився кисень – той же, що використовується клітинами для дихання.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherОмск:Литератураuk_UK
dc.subjectоксидативное повреждениеuk_UK
dc.subjectклеточные структурыuk_UK
dc.subjectкомбинированные продуктыuk_UK
dc.subjectоксидативне пошкодженняuk_UK
dc.subjectклітинні структуриuk_UK
dc.subjectкомбіновані продуктиuk_UK
dc.subjectoxidative damageuk_UK
dc.subjectcellular structuresuk_UK
dc.subjectcombination productsuk_UK
dc.titleИспользование антиоксидантов в технологии изготовления комбинированных продуктовuk_UK
dc.title.alternativeВикористання антиоксидантів в технології виготовлення комбінованих продуктівuk_UK
dc.title.alternativeThe use of antioxidant in the technology of combination productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Омск_антиоксидант.pdf70,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.