Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1730
Назва: Кількісний та якісний склад людських ресурсів як фактор впливу на ефективність сільськогосподарського виробництва
Інші назви: Количественный и качественный состав человеческих ресурсов как фактор влияния на эффективность сельскохозяйственного производства
Quantitative and qualitative composition of human resources as a factor of influence on the efficiency of agricultural production.
Автори: Баценко, Людмила Миколаївна
Баценко, Людмила Николаевна
Batsenko, Ludmila Nikolaevna
Ключові слова: людські ресурси
ефективність
формування людських ресурсів
человеческие ресурсы
эффективность
формирование человеческих ресурсов
human resources
staffing
efficiency
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Баценко Л. М. Кількісний та якісний склад людських ресурсів як фактор впливу на ефективність сільськогосподарського виробництва [Електронний ресурс] / Л. М. Баценко // Наукові праці Полтавської державної аграрної академії : Т. І. Економічні науки. - Полтава : ПДАА, 2011. - Вип. 3. - 358 с.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджуються актуальні проблеми, пов’язані з управлінням людських ресурсів в сільській місцевості Сумської області. Сформульовано проблеми, які необхідно вирішити для ефективного функціонування сільськогосподарських підприємств. В статье исследуются актуальные проблемы, связанные с управлением человеческими ресурсами в сельской местности Сумской области. Сформулированы проблемы, которые необходимо решить для эффективного функционирования сельскохозяйственных предприятий.
Опис: The issues of the day, related to the management of human capitals in rural locality of the Sumy area, are investigated in the article. Problems which must be decided for the effective functioning of agricultural enterprises are formulated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1730
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.