Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/186
Назва: | Вплив внесення азотних сполук на продуктивність сортів озимої пшениці в умовах НПЦ СНАУ |
Інші назви: | Влияние последовательного внесения азотных соединений на продуктивность сортов озимой пшеницы в условиях НПЦ СНАУ The influence of depositing nitric connections on efficiency the sorts of a winter wheat in the conditions of scientifically practical centre SNAU |
Автори: | Глущенко, Л. Т. Дутченко, З. Я. Радченко, М. В. Глущенко, Л. Т. Дутченко, З. Я. Радченко, Н. В. Glushenko, L. T. Dutchenko, Z. Ya. Radchenko, N. V. |
Ключові слова: | хлібні злаки зерно добрива врожайність хлебные злаки зерно удобрения урожайность |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Глущенко Л. Т. Вплив внесення азотних сполук на продуктивність сортів озимої пшениці в умовах НПЦ СНАУ [Електронний ресурс] / Л. Т. Глущенко, З. Я. Дутченко, М. В. Радченко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2010. – Вип. 4(19). – С. 102-108. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто вплив різних строків азотного підживлення на продуктивність сортів озимої пшениці вирощених в умовах НПЦ СНАУ. Изучено влияние разных сроков азотных подкормок на продуктивность сортов озимой пшеницы выращенных в условиях НПЦ СНАУ. |
Опис: | It has been studied the influence of different periods nitric feeding on efficiency the sorts of a winter wheat, grown in the conditions of scientifically practical centre SNAU. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/186 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
374.pdf | 167,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.