Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1895
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄфімова, О. М.-
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorЕфимова, О. Н.-
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorEfimova, O.-
dc.contributor.authorKasyanchuk, V. V.-
dc.date.accessioned2014-11-18T11:06:16Z-
dc.date.available2014-11-18T11:06:16Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЄфімова, О. М. Інетграція ветеринарного контролю України до ризик-орієнтованого підходу у міжнародній торгівлі відповідно до вимог СОТ та ЄС [Електронний ресурс] / О. М. Єфімова, В. В. Касянчук // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту: науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми: СНАУ, 2014. – Вип 1 (34). – С. 43 – 48uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1895-
dc.descriptionInvestigation of risk assessment based on analysis of monitoring in milk products and meat, which were officially recognized as unsuitable for export , we have determined that the main risks in this product are microbial. These risks include such organisms as Salmonella spp., Listeria monocytogenes, which can cause dangerous diseases in humans. Also found in meat, which was unsuitable for export to exceeded this figure as mesophillic aerobic bacteria count.uk_UK
dc.description.abstractПроведено оцінку небезпек на основі аналізу результатів досліджень молокопродуктів та м’яса, які офіційно були визнані такими, що невідповідні для експорту. Визначено, що основними небезпеками в цій продукції були мікробіологічні. До цих небезпек відноситься наявність таких мікроорганізмів як Salmonellaspp., Listeriamonocytogenes, які можуть викликати небезпечні захворювання в людей. Крім вищезазначених мікроорганізмів в м’ясі, яке було невідповідним для до експорту, встановлено перевищення такого показника, як КМАФАнМ. Исследование оценки опасностей в молокопродуктах и мясе которые официально были признаны неподходящими для экспорта, мы определили, что основными рисками в этой продукции были микробиологические. К этим рискам относятся такие микроорганизмы как Salmonella spp. , Listeria monocytogenes, которые могут вызвать опасные заболевания у людей. Кроме того, установлено, что в неподходящем для экспорта мясе былпревышен такой показатель как КМАФАнМ.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectоцінка ризикуuk_UK
dc.subjectмікробіологічні небезпекиuk_UK
dc.subjectоценка рискаuk_UK
dc.subjectмикробиологические опасностиuk_UK
dc.subjectrisk assessmentuk_UK
dc.subjectmicrobiological hazardsuk_UK
dc.titleІнетграція ветеринарного контролю України до ризик-орієнтованого підходу у міжнародній торгівлі відповідно до вимог СОТ та ЄСuk_UK
dc.title.alternativeИнтеграция ветеринарного контроля Украины на риск-ориентированый подход в международной торговле в соответствии с требованиями ВТО и ЕС.uk_UK
dc.title.alternativeIntegrating veterinary control Ukraine to risk-based approach to international trade under WTO and EU requirementsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.