Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/190
Назва: Вплив пожнивних решток покривної культури на густоту рослин та кормову продуктивність люцерни посівної першого року використання
Інші назви: Влияние послеуборочных остатков покровной культури на густоту растений и кормовую продуктивность люцерны посевной первого года использования
Effect of post-harvest cover crop residues on plant density and forage productivity of alfalfa seed the first year of use
Автори: Собко, М. Г.
Собко, Н. Г.
Sobko, N. G.
Ключові слова: біологічна цінність
солома
ярий ячмінь
агроценоз
биологическая ценность
солома
яровой ячмень
агроценоз
Дата публікації: 2010
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Собко М. Г. Вплив пожнивних решток покривної культури на густоту рослин та кормову продуктивність люцерни посівної першого року використання [Електронний ресурс] / М. Г. Собко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2010. – Вип. 4(19). – С. 137-140.
Короткий огляд (реферат): Представлені результати досліджень по впливу пожнивних решток покривної культури – ярого ячменю на густоту люцерни у перший рік використання, урожайність зеленого корму та кормову продуктивність. Представлены результаты исследований по изучению влияния растительных остатков покровной культуры – ярового ячменя на густоту растений в первуй год использования, урожайность ее зеленого корма и кормову продуктивность.
Опис: Represented results of the reseach about learning the influence of reap’s remaining of cover crop – spring barley on alfalfa’s thickness during the first year using, yields of its green forege and folder productivity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/190
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sobko.pdf173,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.