Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1911
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтаросельська, А. Л.-
dc.contributor.authorФотіна, Т. І.-
dc.contributor.authorСтаросельская, А. Л.-
dc.contributor.authorФотина, Т. И.-
dc.contributor.authorStaroselska, A. L.-
dc.contributor.authorFotina, T. I.-
dc.date.accessioned2014-11-20T08:32:28Z-
dc.date.available2014-11-20T08:32:28Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСтаросельська А. Л. Порівняльна характеристика ковбасних фаршів за допомогою мікроструктурного аналізу [Електронний ресурс] / А. Л. Старосельська, Т. І. Фотіна // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту: науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми: СНАУ, 2014. – Вип 1 (34). – С. 121 – 126uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1911-
dc.descriptionThe article presents the results of studies regarding the definition of the components of the filling of sausage products, manufactured according to the state standardand according to the specifications of the manufacturer. Comparative characteristic on the conformity of specified composition with the help of the method of microstructure. It is established that the samples of the investigated product, which is manufactured according to technical specifications of the existing food additives, which are not specified in the recipe.uk_UK
dc.description.abstractУ статті представлено результати досліджень стосовно визначення складників фаршів ковбасних виробів, виготовлених за ДСТУ та за технічними умовами виробника. Проведена їх порівняльна характеристика на відповідність зазначеній рецептурі за допомогою методу мікроструктурного аналізу.Встановлено, щопродукція, виготовлена за ДСТУ відповідала зазначеній рецептурі, ау зразках досліджуваної продукції, яка виготовлена за технічними умовамивиробника, наявні харчові домішки, які не зазначені в рецептурі. В статье приведены результаты исследований по определению составляющих фаршей колбасных изделий, которые изготовлены по государственным стандартам и по техническим условиям производителя. Проведена их сравнительная характеристика относительно соответствия указанной рецептуре при помощи микроструктурного анализа. Установлено, чтопродукция, изготовленная за ДСТУ соотретствовала рецептуре, ав образцах исследуемой продукции, изготовленной по ТУ производителя, присутствуют пищевые добавки, которые не указанны в рецептуре.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectковбасні виробиuk_UK
dc.subjectмікроструктурний аналізuk_UK
dc.subjectхарчові домішкиuk_UK
dc.subjectветеринарно-санітарна експертизаuk_UK
dc.subjectколбасные изделияuk_UK
dc.subjectмикроструктурный анализuk_UK
dc.subjectпищевые примесиuk_UK
dc.subjectветеринарно-санитарная экспертизаuk_UK
dc.subjectsausagesuk_UK
dc.subjectmicrostructural analysisuk_UK
dc.subjectfood contaminantsuk_UK
dc.subjectveterinary-sanitary examinationuk_UK
dc.titleПорівняльна характеристика ковбасних фаршів за допомогою мікроструктурного аналізуuk_UK
dc.title.alternativeСравнительная характеристика колбасных фаршей с помощью микроструктурного анализаuk_UK
dc.title.alternativeComparative characteristics of sausage stuffing using vicrostructural analysisuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА КОВБАСНИХ ФАРШІВ ЗА ДОПОМОГОЮ.pdf399,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.