Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1981
Назва: З історії створення Іванівської дослідно-селекційної станції
Інші назви: Из истории создания Ивановской опытно-селекционной станции
Автори: Комликова, Г. І.
Комлыкова, Г. И.
Komlykova, G. I.
Ключові слова: Іванівська дослідно-селекційна станція
сільськогосподарська дослідна установа
Ивановская опытно-селекционная станция
сельскохозяйственная исследовательская организация
Дата публікації: 16-бер-2012
Бібліографічний опис: Комликова Г. І. З історії створення Іванівської дослідно-селекційної станції [Електронний ресурс] / Г. І. Комликова // Історія освіти, науки і техніки в Україні : мат. VII Всеукр. конф. молодих учених та спеціалістів, 16 березня 2012 р., м. Київ : До 90-річчя від дня створення Державної наукової сільськогосподарської бібліотеки НААН та 75-річчя з дня заснування Панфильської дослідної станції ННЦ «Інституту землеробства НААН». - К., 2012. - Ч. 1. - С. 57-59.
Короткий огляд (реферат): Іванівська дослідно-селекційна станція, є однією з перших сільськогосподарських дослідних установ, що були створені на території сучасної Сумщини та й України загалом. Вона була заснована цукрозаводчиком П. І. Харитоненком у 1897 р. у Пархомівському маєтку і названа Іванівською на честь його батька Івана Герасимовича.
Опис: Ивановская опытно-селекционная станция, является одним из первых сельскохозяйственных исследовательских учреждений, созданным на территории современной Сумщины и Украины в целом. Она была основана сахарозаводчиком П. И. Харитоненком в 1897 в Пархомовском имении и названа Ивановской в честь его отца Ивана Герасимовича.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1981
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Комликова Г.І.-тези-16.03.12.pdf142,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.