Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2013Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Цуканова, Олена Сергіївна | - |
| dc.contributor.author | Цуканова, Елена Сергеевна | - |
| dc.contributor.author | Tsukanova, Yelena Sergeevna | - |
| dc.date.accessioned | 2015-01-14T13:15:24Z | - |
| dc.date.available | 2015-01-14T13:15:24Z | - |
| dc.date.issued | 2014-11-04 | - |
| dc.identifier.citation | Цуканова О. С. Технологія спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження [Електронний ресурс] / О. С. Цуканова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : Сьома Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. з міжнарод. участю, 4-5 листопада 2014 р. : тези доп. - Одеса : ОНАХТ, 2014. - С. 117-118. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2013 | - |
| dc.description | The technology of special non-protein bread based on plant and microbial polysaccharides was created. The new-technology products have a high organoleptic and physico-chemical parameters, extra-long shelf life and low selling price compared to peers. | uk_UK |
| dc.description.abstract | Розроблено технологію спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження. Виготовлені за новою технологією вироби відрізняються високими органолептичними та фізико-хімічними показниками, подовженими термінами зберігання і низькою відпускною ціною порівняно із аналогами. Разработана технология специального безбелкового хлеба на основе полисахаридов растительного и микробного происхождения. Изготовленные по новой технологии изделия отличаются высокими органолептическими и физико-химическим показателям, удлиненными сроками хранения и низкой отпускной ценой по сравнению с аналогами. | uk_UK |
| dc.language.iso | other | uk_UK |
| dc.publisher | ОНАХТ | uk_UK |
| dc.subject | спеціальний безбілковий хліб | uk_UK |
| dc.subject | полісахариди рослинного і мікробного походження | uk_UK |
| dc.subject | специальный безбелковый хлеб | uk_UK |
| dc.subject | полисахариды растительного и микробного происхождения | uk_UK |
| dc.subject | special non-protein bread | uk_UK |
| dc.subject | plant and microbial polysaccharides | uk_UK |
| dc.title | Технологія спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження. | uk_UK |
| dc.title.alternative | Технология специального безбелкового хлеба на основе полисахаридов растительного и микробного происхождения. | uk_UK |
| dc.title.alternative | Technology of special non-protein bread based on the plant and microbial polysaccharides. | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Одеса_Цуканова_тези.pdf | 301,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.