Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2050
Назва: Обогащение колбасных изделий биологически активными веществами
Інші назви: Збагачення ковбасних виробів біологічно активними речовинами
Enrichment of sausages biologically active substances
Автори: Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Ключові слова: каротин
биологически активные вещества
колбаса
каротин
біологічно активні речовини
ковбаса
carotene
biological active substances
sausage
Дата публікації: 21-тра-2014
Видавництво: Изд-во Алтайского государственного технического университета
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Обогащение колбасных изделий биологически активными веществами [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. И. Тищенко // Технологии и оборудование химической, биотехнологической и пищевой промышленности : материалы VII Всероссийской научно-практической конференции студентов, аспирантов и молодых ученых с международным участием, (21-23 мая 2014 года, г. Бийск) / Алт. гос.техн.ун., БТИ. - Бийск : Изд-во Алт. гос. техн. ун-та, 2014. - С. 307-309.
Короткий огляд (реферат): С целью профилактики развития окислительного стресса и повышения активности антиоксидантных систем организма были разработаны проекты рецептур комбинированных продуктов на основе вареных колбасных изделий с каротином микробиологического происхождения. З метою профілактики розвитку окисного стресу та підвищення активності антиоксидантних систем організму були розроблені проекти рецептур комбінованих продуктів на основі варених ковбасних виробів з каротином мікробіологічного походження.
Опис: This work is devoted to the development of cooked sausages with using pigment of natural origin oil solution beta-carotene for enriching meat products by antioxidant substances.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2050
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обогащение колбасных изделий.pdf377,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.