Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2056
Назва: Сучасні підходи до формування конкурентоспроможності продукції в галузі м'ясо-молочного скотарства
Інші назви: Современные подходы к формированию конкурентоспособности продукции в отрасли мясо-молочного скотоводства
Автори: Лозинська, І. В.
Лозинская, И. В.
Ключові слова: конкурентоспроможність
м'ясо-молочне скотарство
конкуренція
конкурентоспособность
мясо-молочное скотоводство
конкуренция
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Лозинська І. В. Сучасні підходи до формування конкурентоспроможності продукції в галузі м’ясо-молочного скотарства [Електронний ресурс] / І. В. Лозинська // Бізнес-Інформ. - 2014. - № 4. - С. 29-37.
Короткий огляд (реферат): Мета статті полягає в систематизації поглядів дослідників на визначення поняття конкурентоздатності виробництва продукції м'ясо-молочного скотарства, виокремленні критеріїв та індикаторів. У результаті дослідження було виявлено розмаїтість визначень конкурентоспроможності, підходів до відображення її змісту, що свідчить не тільки про складність цього визначення, але і про відсутність єдиного системного підходу до формування й аналізу поняття. Обгрунтовано основні складові компоненти, критерії та фактори конкурентоспроможності та окреслено специфічні проблеми підвищення конкурентоспроможності в галузі м'ясо-молочного скотарства. Перспективами подальших досліджень є розширення ринків збуту продукції вітчизняних сільськогосподарських підприємств за для підвищення їхньої прибутковості та забезпечення населення високоякісними продуктами харчування.
Опис: Цель статьи заключается в систематизации взглядов исследователей на определение понятия конкурентоспособности производства продукции мясо-молочного скотоводства, выделении критериев и индикаторов. В результате исследования было выявлено разнообразие определений конкурентоспособности, подходов к отображению ее содержания, что свидетельствует не только о сложности этого определения, но и об отсутствии единого системного подхода к формированию и анализу понятия. Обосновано основные составные компоненты, критерии и факторы конкурентоспособности и очерчено специфические проблемы повышения конкурентоспособности в области мясо-молочного скотоводства. Перспективами дальнейших исследований является расширения рынков сбыта продукции отечественных сельскохозяйственных предприятий для повышения их прибыльности и обеспечение населения высококачественными продуктами питания.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2056
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.