Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2078
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лозинська, І. В. | - |
dc.contributor.author | Лозинская, И. В. | - |
dc.contributor.author | Lozynska, I. V. | - |
dc.date.accessioned | 2015-02-16T10:09:18Z | - |
dc.date.available | 2015-02-16T10:09:18Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Лозинська І. В. Основні принципи впровадження інтенсивної технології виробництва продукції м’ясо-молочного скотарства [Електронний ресурс] / І. В. Лозинська // Збірник матер. Міжнародної наук.-практ. конф., (2 жовтня 2014 р.). - Харків, 2014. - С. 70-73. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2078 | - |
dc.description | With intensive driving increased productivity dairy animals should be achieved by the simultaneous reduction of labor costs for production. In modern conditions the solution of these problems in most cases related to the modernization of production at existing facilities. It should not be forgotten that dairy cattle is not only a major source of milk, but also provides more than 95% beef. | uk_UK |
dc.description.abstract | При інтенсивному веденні молочного скотарства підвищення продуктивності тварин повинно бути досягнуто за одночасного скорочення витрат праці на виробництво продукції. У сучасних умовах вирішення цих завдань у більшості випадків пов’язане із модернізацією виробництва на уже існуючих об’єктах. При цьому не можна забувати, що молочне скотарство є не тільки основним джерелом виробництва молока, але й дає більше 95% яловичини. При интенсивном ведении молочного скотоводства повышения производительности животных должно быть достигнуто за счёт одновременного сокращения затрат работы на производство продукции. В современных условиях решения этих задач в большинстве случаев связанное с модернизацией производства на уже существующих объектах. При этом нельзя забывать, что молочное скотоводство есть не только основным источником производства молока, но и дает больше 95% говядины. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва | uk_UK |
dc.subject | молочне скотарство | uk_UK |
dc.subject | м’ясне скотарство | uk_UK |
dc.subject | сільськогосподарські підприємства | uk_UK |
dc.subject | молочное скотоводство | uk_UK |
dc.subject | мясное скотоводство | uk_UK |
dc.subject | сельскохозяйственные предприятия | uk_UK |
dc.subject | dairy cattle | uk_UK |
dc.subject | beef cattle | uk_UK |
dc.subject | farms | uk_UK |
dc.title | Основні принципи впровадження інтенсивної технології виробництва продукції м’ясо-молочного скотарства | uk_UK |
dc.title.alternative | Основные принципы внедрения интенсивной технологии производства продукции мясо-молочного скотоводства | uk_UK |
dc.title.alternative | Basic principles of iintensive technology of meat and dairy cattle production | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
15.pdf | 104,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.