Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2078
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозинська, І. В.-
dc.contributor.authorЛозинская, И. В.-
dc.contributor.authorLozynska, I. V.-
dc.date.accessioned2015-02-16T10:09:18Z-
dc.date.available2015-02-16T10:09:18Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЛозинська І. В. Основні принципи впровадження інтенсивної технології виробництва продукції м’ясо-молочного скотарства [Електронний ресурс] / І. В. Лозинська // Збірник матер. Міжнародної наук.-практ. конф., (2 жовтня 2014 р.). - Харків, 2014. - С. 70-73.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2078-
dc.descriptionWith intensive driving increased productivity dairy animals should be achieved by the simultaneous reduction of labor costs for production. In modern conditions the solution of these problems in most cases related to the modernization of production at existing facilities. It should not be forgotten that dairy cattle is not only a major source of milk, but also provides more than 95% beef.uk_UK
dc.description.abstractПри інтенсивному веденні молочного скотарства підвищення продуктивності тварин повинно бути досягнуто за одночасного скорочення витрат праці на виробництво продукції. У сучасних умовах вирішення цих завдань у більшості випадків пов’язане із модернізацією виробництва на уже існуючих об’єктах. При цьому не можна забувати, що молочне скотарство є не тільки основним джерелом виробництва молока, але й дає більше 95% яловичини. При интенсивном ведении молочного скотоводства повышения производительности животных должно быть достигнуто за счёт одновременного сокращения затрат работы на производство продукции. В современных условиях решения этих задач в большинстве случаев связанное с модернизацией производства на уже существующих объектах. При этом нельзя забывать, что молочное скотоводство есть не только основным источником производства молока, но и дает больше 95% говядины.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєваuk_UK
dc.subjectмолочне скотарствоuk_UK
dc.subjectм’ясне скотарствоuk_UK
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk_UK
dc.subjectмолочное скотоводствоuk_UK
dc.subjectмясное скотоводствоuk_UK
dc.subjectсельскохозяйственные предприятияuk_UK
dc.subjectdairy cattleuk_UK
dc.subjectbeef cattleuk_UK
dc.subjectfarmsuk_UK
dc.titleОсновні принципи впровадження інтенсивної технології виробництва продукції м’ясо-молочного скотарстваuk_UK
dc.title.alternativeОсновные принципы внедрения интенсивной технологии производства продукции мясо-молочного скотоводстваuk_UK
dc.title.alternativeBasic principles of iintensive technology of meat and dairy cattle productionuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf104,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.