Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2204
Назва: Оцінка корів бурих порід за технологічними ознаками
Інші назви: Оценка коров бурых пород по технологическим признакам.
En estimation of cows of brown breeds by technological signs
Автори: Бондарчук, Лариса Володимирівна
Бондарчук, Лариса Владимировна
Bondarchuk, Larisa Vladimirovna
Ключові слова: українська бура молочна порода
морфологічні ознаки
функціональні властивості вимені
украинская бурая молочная порода
морфологические признаки вымени
функциональные свойства вымени
Ukraine Brown cattle
morfological signs of udder
functional characteristics of udder
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Бондарчук Л. В. Оцінка корів бурих порід за технологічними ознаками [Електронний ресурс] / Л. В. Бондарчук // Науково-технічний бюлетень. - Львів, 2014. - Вип. 15. - № 2, 3. - С. 222-226.
Короткий огляд (реферат): Наведена порівняльна характеристика корів-первісток швіцької, лебединської української бурої молочної породи за оцінкою морфологічних ознак і функціональних властивостей вимені. Наведена характеристика дочок-первісток за придатністю до машинного доїння. Приведена сравнительная характеристика коров-первотелок швицкой, лебединской украинской бурой молочной породы по оценке морфологических признаков и функциональных свойств вымени. Приведенная характеристика дочерей-первотелок по пригодности к машинному доению.
Опис: Comparative description of fist-calf cows is resulted Brown swiss, Lebedynska and Ukraine Brown cattle on the evaluation of morfological signs and functional characteristics of udder. Also shows the characteristic on fitness their daughter to machine milking.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2204
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оцінка корів бурих порід.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.