Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2489
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛогвіненко, Вікторія Григорівна-
dc.contributor.authorЛогвиненко, Виктория Григорьевна-
dc.contributor.authorLogvinenko, Viktoriya Grigoryevna-
dc.date.accessioned2015-06-02T12:35:15Z-
dc.date.available2015-06-02T12:35:15Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЛогвіненко В. Г. Якість "Прийняття рішень на основі оптимізаційних методів і моделей" майбутніх фахівців з "харчових технологій та інженерії" [Електронний ресурс] / В. Г. Логвіненко // Гуманітарний вісник ДВНЗ "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди". - Додаток 1 до Вип. 5. - Т. II (53) : Тематичний випуск „Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору”. - К.: Гнозис, 2014. - Вип. 5. - Т. II (53). - C. 129-137.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2489-
dc.descriptionThe question about the development of the technology assessment of the quality of the educational process in the course "Making decisions on the basis of optimization methods and models", is considered at the article. Well defined parameters of quality of knowledge on this course and defined indicators of the educational process.uk_UK
dc.description.abstractУ статті розглядається питання щодо розробки технології оцінювання якості навчального процесу з курсу «Прийняття рішень на основі оптимізаційних методів і моделей», визначено показники якості знань з курсу, визначено показники організації навчального процесу. В статье рассматривается вопрос о разработке технологии оценки качества учебного процесса по курсу «Принятие решений на основе оптимизационных методов и моделей», определены показатели качества знаний по курсу, определены показатели организации учебного процесса.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherГнозисuk_UK
dc.subjectякість освітиuk_UK
dc.subjectтехнологія апостеріорного оцінюванняuk_UK
dc.subjectпоказники оцінюванняuk_UK
dc.subjectкачество образованияuk_UK
dc.subjectтехнология апостериорного оцениванияuk_UK
dc.subjectпоказатели оцениванияuk_UK
dc.subjectquality of educationuk_UK
dc.subjecttechnology posteriori estimationuk_UK
dc.subjectperformance evaluationuk_UK
dc.titleЯкість "Прийняття рішень на основі оптимізаційних методів і моделей" майбутніх фахівців з "харчових технологій та інженерії"uk_UK
dc.title.alternativeКачество "Принятие решений на основе оптимизационных методов и моделей" будущих специалистов по "пищевым технологиям и инженерии".uk_UK
dc.title.alternativeQuality "Making decisions based on optimization methods and models" for future experts in" Food Technologies and Engineering"uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.