Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2492
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКамбур, М. Д.-
dc.contributor.authorЗамазій, А. А.-
dc.contributor.authorПіхтірьова, А. В.-
dc.contributor.authorКамбур, М. Д.-
dc.contributor.authorЗамазий, А. А.-
dc.contributor.authorПихтирёва, А. В.-
dc.contributor.authorCambur, M. D.-
dc.contributor.authorZamaziy, A. A.-
dc.contributor.authorPikhtireva, A. V.-
dc.date.accessioned2015-06-03T07:37:00Z-
dc.date.available2015-06-03T07:37:00Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКамбур М. Д. Використання незамінних жирних кислот тканинами молочної залози свиноматок з різними типами ВНД в 21-у добу лактації [Електронний ресурс] / М. Д. Камбур, А. А. Замазій, А. В. Піхтірьова // Фізіологічний журнал. - К. : Інститут фізіології ім. О. О. Богомольця НАН України. - Т. 60, № 3. - 2014. - С. 227.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2492-
dc.descriptionВыявлено, что наиболее эффективно незаменимые жирные кислоты использовали ткани молочной железы свиноматок с сильным уравновешенным подвижным типом ВНД.uk_UK
dc.description.abstractВиявлено, що найбільш ефективно незамінні жирні кислоти використовували тканини молочної залози свиноматок із сильним врівноваженим рухливим типом ВНД.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherІнститут фізіології ім. О. О. Богомольця НАН Україниuk_UK
dc.subjectсвинарствоuk_UK
dc.subjectнезамінні кислотиuk_UK
dc.subjectлактаціяuk_UK
dc.subjectсвиноводствоuk_UK
dc.subjectнезаменимые кислотыuk_UK
dc.subjectлактацияuk_UK
dc.titleВикористання незамінних жирних кислот тканинами молочної залози свиноматок з різними типами ВНД в 21-у добу лактаціїuk_UK
dc.title.alternativeИспользование незаменимых жирных кислот тканями молочной железы свиноматок с различными типами ВНД в двадцать первые сутки лактацииuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Камбур М.Д. Використання незамінних жирних кислот.pdf156,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.