Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/259
Назва: Собівартість продукції як чинник визначення критичної ціни на добрива
Інші назви: Себестоимость продукции как фактор определения критической цены на удобрения
Unit cost as factor of determination of critical price on fertilizers
Автори: Харченко, О. В.
Прасол, В. І.
Ільченко, О. В.
Мартиненко, В. М.
Харченко, О. В.
Прасол, В. И.
Ильченко, А. В.
Мартыненко, В. М.
Harchenko, O. V.
Prasol, V. I.
Ilchenko, O. V.
Martynenko, V. M.
Ключові слова: виробництво сільськогосподарської продукції
економічна ефективність
урожайність сільськогосподарських культур
производство сельскохозяйственной продукции
экономическая эффективность
урожайность сельскохозяйственных культур
Дата публікації: 2011
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Собівартість продукції як чинник визначення критичної ціни на добрива [Електронний ресурс] / О. В. Харченко, В. І. Прасол, О. В. Ільченко, В. М. Мартиненко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 3(45). – С. 64-67.
Короткий огляд (реферат): Обгрунтовуються методичні підходи щодо встановленя максимально можливої ціни на мінеральні добрива із умови, коли їх застосування не веде до зростання собівартості сільськогосподарської продукції. Обосновываются методические подходы по установлению максимально возможной цены на минеральные удобрения из условия, когда их применение не ведет к росту себестоимости сельскохозяйственной продукции.
Опис: Methodical approaches are grounded on establishment of maximally possible price on mineral fertilizers from a condition, when their application does not conduce to the height of prime price agricultural products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/259
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
521.pdf401,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.