Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2680
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринёва, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Гриньова, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Hrynova, D. V. | - |
dc.contributor.author | Bolgova, N. V. | - |
dc.date.accessioned | 2015-07-13T11:51:22Z | - |
dc.date.available | 2015-07-13T11:51:22Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Гринёва Д. В. Витамин Е в яйцах и мясе перепела [Електронний ресурс] / Д. В. Гринёва, Н. В. Болгова // Техника и технология. Теория. Практика : сборник научных докладов, (27.02.2015-28.02.2015.). - Сопот, 2015. - С. 35-38. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2680 | - |
dc.description | This article is a review. It shows that the quail meat is not used widely in the processing industry. It is used mainly as a dietary product. Chemical composition of meat quail quite full and rich in essential amino acids, minerals and vitamins. Thus, the purpose of our research to enrich the meat and quail eggs vitamin E and to develop the technology of new functional products with their use. | uk_UK |
dc.description.abstract | Статья является обзорной. В ней показано, что мясо перепелов не используют широко в перерабатывающей промышленности. Его используют в основном как диетический продукт. Химический состав мяса перепела достаточно полноценный и богатый незаменимыми аминокислотами, минералами и витаминами. Таким образом, цель наших исследований - обогатить мясо и яйца перепела витамином Е и разработать технологию новых функциональных продуктов с их использованием. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | витамин Е | uk_UK |
dc.subject | яйца | uk_UK |
dc.subject | диетический продукт | uk_UK |
dc.subject | вітамін Е | uk_UK |
dc.subject | яйця | uk_UK |
dc.subject | дієтичний продукт | uk_UK |
dc.subject | vitamin E | uk_UK |
dc.subject | eggs | uk_UK |
dc.subject | dietetic product | uk_UK |
dc.title | Витамин Е в яйцах и мясе перепела | uk_UK |
dc.title.alternative | Вітамін Е в яйцях і м'ясі перепела | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гринёва Д. В. Витамин Е в яйцах и мясе перепела.pdf | 230,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.