Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2681
Назва: | Корисні властивості продуктів перепелівництва |
Інші назви: | Полезные свойства продуктов перепеловодства. Useful properties of quail products |
Автори: | Гриньова, Д. В. Гринёва, Д. В. Hrynova, D. V. |
Ключові слова: | перепел вітамін Е користь перепел витамин Е польза quail vitamin E advantage |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | НУХТ |
Бібліографічний опис: | Гриньова Д. В. Корисні властивості продуктів перепелівництва [Електронний ресурс] / Д. В. Гриньова // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : матеріали Четвертої міжнародної науково-технічної конференції, (24-25 березня 2015 р.). - К. : НУХТ, 2015. - С. 18-19. |
Короткий огляд (реферат): | У статті описані властивості перепелиних яєць і м'яса. Наведено результати дослідження жовтка перепелиних яєць, збільшення в ньому вмісту вітаміну Е. Яйця і м'ясо перепелів використовують для дієтичного харчування, в раціонах дітей, в в в біопромисловості, в лікуванні різних захворювань. М'ясо перепелів м'яке, вважається дієтичним, багате незамінними амінокислотами, білком. Яйця і м'ясо перепелів часто використовують як нетрадиційну сировину у виробництві продуктів харчування. В статье описаны свойства перепелиных яиц и мяса. Приведены результаты исследования желтка перепелиных яиц, увеличения в нем содержания витамина Е. Яйца и мясо перепелов используют для диетического питания, в рационах детей, в биопромышленности, в лечении различных заболеваний. Мясо перепелов мягкое, считается диетическим, богато незаменимыми аминокислотами, белком. Яйца и мясо перепелов часто используют как нетрадиционное сырье в производстве продуктов питания. |
Опис: | This article describes the properties of quail eggs and meat. The results of the study yolk quail eggs, increasing it vitamin E content of quail eggs and meat for dietary use, in the diets of children, bioindustry, in the treatment of various diseases. Quail meat is soft, is considered a dietary, rich in essential amino acids, proteins. Quail eggs and meat are often used as a raw material in the production of non-traditional foods. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2681 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гриньова Д. В. Корисні властивості продуктів перепелівництва.pdf | 285,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.