Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2682
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКосолапова, А. В.-
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorГриньова, Д. В.-
dc.contributor.authorКосолапова, А. В.-
dc.contributor.authorЕвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorГринёва, Д. В.-
dc.contributor.authorKosolapova, A. V.-
dc.contributor.authorYevlash, V. V.-
dc.contributor.authorHrynova, D. V.-
dc.date.accessioned2015-07-14T07:49:44Z-
dc.date.available2015-07-14T07:49:44Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКосолапова А. В. Актуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктів [Електронний ресурс] /А. В. Косолапова, В. В. Євлаш, Д. В. Гриньова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів у 2014-2015 н.р., (2 квітня 2015 р.). - Харків, 2015.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2682-
dc.descriptionThe use of poultry meat in meat products is quite common. The main type of poultry meat which is processed chicken. While for the production of health food and baby food would be more useful to use quail meat. Use meat with improved chemical composition makes it possible to create a truly useful and functional new product. It makes sense to use quail meat, which is enriched with vitamin E due to its different content in the diet. We proposed to use the meat with paste, as shown, it regulates vitamin E antioxidant ability of different systems.uk_UK
dc.description.abstractВикористання м’яса птиці у виробництві м’ясних продуктів досить поширене. Основним видом птиці, м’ясо якої переробляють є курка. Тоді як для виробництва дієтичних продуктів та продуктів дитячого харчування було б більш корисно використовувати м’ясо перепелів. Використання м’яса з покращеним хімічним складом дає можливість створити дійсно корисний і новий функціональний продукт. Доцільним є використання м’яса перепелів, яке збагачене вітаміном Е за рахунок різного вмісту його у раціоні. Нами пропонується використовувати таке м’ясо саме у паштетах, тому що доведено, саме вітамін Е регулює антиоксидантну здатність різних систем. Использование мяса птицы в производстве мясных продуктов достаточно распространено. Основным видом птицы, мясо которой перерабатывают есть курица. Тогда как для производства диетических продуктов и продуктов детского питания было бы более полезно использовать мясо перепелов. Использование мяса с улучшенным химическим составом позволяет создать действительно полезный и новый функциональной продукт. Целесообразно использование мяса перепелов, которое обогащено витамином Е за счет разного содержания его в рационе. Нами предлагается использовать такое мясо именно в паштетах, потому что доказано, именно витамин Е регулирует антиоксидантную способность различных систем.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectперепелuk_UK
dc.subjectм’ясоuk_UK
dc.subjectдієтичні продуктиuk_UK
dc.subjectперепелuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjectдиетические продуктыuk_UK
dc.subjectquailuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.subjectdiet productsuk_UK
dc.titleАктуальність використання м’яса перепелів в технологіях дієтичних харчових продуктівuk_UK
dc.title.alternativeАктуальность использования мяса перепелов в технологиях диетических пищевых продуктов.uk_UK
dc.title.alternativeThe relevance of the use of technology in quail meat diet fooduk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Косолапова А. Актуальність використання м’яса перепелів.pdf190,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.