Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2761
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевий, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Гурский, П. В. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. И. | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Hurskiy, P. V. | - |
dc.contributor.author | Marenkova, T. I. | - |
dc.contributor.author | Bidyuk, D. O. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-04T10:42:39Z | - |
dc.date.available | 2015-09-04T10:42:39Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Д. О. Бидюк, Ф. В. Перцевой // Science Rise : Міжнародний науковий журнал / НПП ЧП "Технологический Центр". - Х., 2014. - http://dx.doi.org/10.15587/2313-8416. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2761 | - |
dc.description | The influence of certain organic and mineral salts of potassium and calcium for strength gel kappa-carrageenan. The influence of the mass concentration of individual calcium for strength gels with different content kappa-carrageenan. Grounded mass concentration of some calcium salts for use in the composition of the jelly for sweet and savory dishes based on kappa-carrageenan. | uk_UK |
dc.description.abstract | Досліджено вплив деяких органічних та мінеральних солей кальцію та калію на міцність гелів каппа-карагінану. Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обгрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання їх у складі желе для солодких та солоних страв на основі каппа-карагінану. Исследовано влияние некоторых органических и минеральных солей кальция и калия на прочность гелей каппа-карагинана. Установлено влияние массовой концентрации отдельных солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-карагинана. Обоснованно массовую концентрацию некоторых солей кальция для использования в составе желе для сладких и соленых блюд на основе каппа-карагинана. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | НПП ЧП "Технологический Центр" | uk_UK |
dc.subject | каппа-карагінан | uk_UK |
dc.subject | синерезис | uk_UK |
dc.subject | солі кальцію та калію | uk_UK |
dc.subject | каппа-каррагинан | uk_UK |
dc.subject | синерезис | uk_UK |
dc.subject | соли кальция и калия | uk_UK |
dc.subject | kappa carrageenan | uk_UK |
dc.subject | syneresis | uk_UK |
dc.subject | calcium and potassium | uk_UK |
dc.title | Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование влияния солей кальция и калия различной природы на прочность гелей каппа-карагинана. | uk_UK |
dc.title.alternative | The influence of calcium and potassium salts of different nature on the strength of kappa carrageenan gels | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гурський П. В. Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану.pdf | 291,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.