Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2761
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. І.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевий, Ф. В.-
dc.contributor.authorГурский, П. В.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. И.-
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorHurskiy, P. V.-
dc.contributor.authorMarenkova, T. I.-
dc.contributor.authorBidyuk, D. O.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.date.accessioned2015-09-04T10:42:39Z-
dc.date.available2015-09-04T10:42:39Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationДослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Т. І. Маренкова, Д. О. Бидюк, Ф. В. Перцевой // Science Rise : Міжнародний науковий журнал / НПП ЧП "Технологический Центр". - Х., 2014. - http://dx.doi.org/10.15587/2313-8416.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2761-
dc.descriptionThe influence of certain organic and mineral salts of potassium and calcium for strength gel kappa-carrageenan. The influence of the mass concentration of individual calcium for strength gels with different content kappa-carrageenan. Grounded mass concentration of some calcium salts for use in the composition of the jelly for sweet and savory dishes based on kappa-carrageenan.uk_UK
dc.description.abstractДосліджено вплив деяких органічних та мінеральних солей кальцію та калію на міцність гелів каппа-карагінану. Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обгрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання їх у складі желе для солодких та солоних страв на основі каппа-карагінану. Исследовано влияние некоторых органических и минеральных солей кальция и калия на прочность гелей каппа-карагинана. Установлено влияние массовой концентрации отдельных солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-карагинана. Обоснованно массовую концентрацию некоторых солей кальция для использования в составе желе для сладких и соленых блюд на основе каппа-карагинана.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНПП ЧП "Технологический Центр"uk_UK
dc.subjectкаппа-карагінанuk_UK
dc.subjectсинерезисuk_UK
dc.subjectсолі кальцію та каліюuk_UK
dc.subjectкаппа-каррагинанuk_UK
dc.subjectсинерезисuk_UK
dc.subjectсоли кальция и калияuk_UK
dc.subjectkappa carrageenanuk_UK
dc.subjectsyneresisuk_UK
dc.subjectcalcium and potassiumuk_UK
dc.titleДослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінануuk_UK
dc.title.alternativeИсследование влияния солей кальция и калия различной природы на прочность гелей каппа-карагинана.uk_UK
dc.title.alternativeThe influence of calcium and potassium salts of different nature on the strength of kappa carrageenan gelsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.