Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2762
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маренкова, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевий, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Маренкова, Т. И. | - |
dc.contributor.author | Гурский, П. В. | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцовой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Marenkova, T. I. | - |
dc.contributor.author | Gursky, P. V. | - |
dc.contributor.author | Bidyuk, D. O. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-04T10:53:56Z | - |
dc.date.available | 2015-09-04T10:53:56Z | - |
dc.date.issued | 2015-05-14 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінану / Т. І. Маренкова, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : збірник тез : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (14 травня 2015 р.). - Х. : ХДУХТ, 2015. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2762 | - |
dc.description | The influence of the mass concentration of certain salts of calcium on the strength of gels with different content of kappa-carrageenan. Reasonably certain mass concentration of calcium salts for use in jelly, sweet and savory dishes based on the kappa-carrageenan. | uk_UK |
dc.description.abstract | Встановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обгрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання в складі желе для солодких і солоних страв на основі каппа-карагінану. Установлено влияние массовой концентрации отдельных солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-карагинана. Обоснованно массовую концентрацию некоторых солей кальция для использования в составе желе для сладких и соленых блюд на основе каппа-карагинана. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | капа-каррагінан | uk_UK |
dc.subject | мінеральні солі | uk_UK |
dc.subject | полісахаридні гелі | uk_UK |
dc.subject | каппа-каррагинан | uk_UK |
dc.subject | минеральные соли | uk_UK |
dc.subject | полисахаридные гели | uk_UK |
dc.subject | kappa-carrageenan | uk_UK |
dc.subject | mineral salts | uk_UK |
dc.subject | polysaccharide gel | uk_UK |
dc.title | Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінану | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование влияния ионов кальция и калия на характеристики прочности гелей каппа-каррагинана. | uk_UK |
dc.title.alternative | The influence of calcium and potassium in strength characteristics kappa-carrageenan jelly | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези Маренкова Т. І. Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінану.pdf | 126,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.