Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2762
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаренкова, Т. І.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевий, Ф. В.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. И.-
dc.contributor.authorГурский, П. В.-
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцовой, Ф. В.-
dc.contributor.authorMarenkova, T. I.-
dc.contributor.authorGursky, P. V.-
dc.contributor.authorBidyuk, D. O.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.date.accessioned2015-09-04T10:53:56Z-
dc.date.available2015-09-04T10:53:56Z-
dc.date.issued2015-05-14-
dc.identifier.citationДослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінану / Т. І. Маренкова, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : збірник тез : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (14 травня 2015 р.). - Х. : ХДУХТ, 2015.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2762-
dc.descriptionThe influence of the mass concentration of certain salts of calcium on the strength of gels with different content of kappa-carrageenan. Reasonably certain mass concentration of calcium salts for use in jelly, sweet and savory dishes based on the kappa-carrageenan.uk_UK
dc.description.abstractВстановлено вплив масової концентрації окремих солей кальцію на міцність гелів з різним вмістом каппа-карагінану. Обгрунтовано масову концентрацію деяких солей кальцію для використання в складі желе для солодких і солоних страв на основі каппа-карагінану. Установлено влияние массовой концентрации отдельных солей кальция на прочность гелей с различным содержанием каппа-карагинана. Обоснованно массовую концентрацию некоторых солей кальция для использования в составе желе для сладких и соленых блюд на основе каппа-карагинана.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectкапа-каррагінанuk_UK
dc.subjectмінеральні соліuk_UK
dc.subjectполісахаридні геліuk_UK
dc.subjectкаппа-каррагинанuk_UK
dc.subjectминеральные солиuk_UK
dc.subjectполисахаридные гелиuk_UK
dc.subjectkappa-carrageenanuk_UK
dc.subjectmineral saltsuk_UK
dc.subjectpolysaccharide geluk_UK
dc.titleДослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів капа-каррагінануuk_UK
dc.title.alternativeИсследование влияния ионов кальция и калия на характеристики прочности гелей каппа-каррагинана.uk_UK
dc.title.alternativeThe influence of calcium and potassium in strength characteristics kappa-carrageenan jellyuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.