Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2849
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвдокимова, В.-
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorЕвдокимова, В.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Р.-
dc.date.accessioned2015-10-21T08:12:32Z-
dc.date.available2015-10-21T08:12:32Z-
dc.date.issued2014-04-14-
dc.identifier.citationЄвдокимова В. Універсальний напівфабрикат на основі грибів шампіньйонів [Електронний ресурс] / В. Євдокимова, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 163.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2849-
dc.descriptionСегодня заведения ресторанного хозяйства достигли широкого развития в Украине. В каждом городе нашей страны хорошо развита социальная инфрастуктура. Все мы любим блюда домашнего приготовления, но иногда посещаем заведения ресторанного хозяйства, где каждому посетителю предлагают вкусную и полезную пищу, обслуживание профессионалами, интересно провести свое свободное время. Для каждого района Украины характерны свои фирменные блюда. Сумщина богата грибами. Рацион каждой сумской семьи составляют блюда из грибов. Меню заведений ресторанного хозяйства включает закуски из грибов, первые и вторые блюда с грибами. Ассортимент блюд, где грибы являются основным сырьем, узкий, но их часто используют в качестве вспомогательных ингредиентов.uk_UK
dc.description.abstractСьогодні заклади ресторанного господарства досягли широкого розвитку в Україні. У кожному місті нашої країни добре розвинута соціальна інфрастуктура. Усі ми полюбляємо страви домашнього приготування, але іноді відвідуємо заклади ресторанного господарства, де кожному відвідувачу пропонують смачну та корисну їжу, обслуговування професіоналами, цікаво провести свій вільний час. Для кожного району України характерні свої фірмові страви. Сумщина багата на гриби. Раціон кожної сумської сімї складають страви з грибів. Меню закладів ресторанного господарства включає закуски із грибів, перші та другі страви з грибами. Асортимент страв, де гриби є основною сировиною, вузький, але їх часто використовують у якості допоміжних інгредієнтів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectгрибиuk_UK
dc.subjectстрави з грибівuk_UK
dc.subjectгриби шампіньйониuk_UK
dc.subjectгрибыuk_UK
dc.subjectблюда из грибовuk_UK
dc.subjectгрибы шампиньоныuk_UK
dc.titleУніверсальний напівфабрикат на основі грибів шампіньйонівuk_UK
dc.title.alternativeУниверсальный полуфабрикат на основе грибов шампиньоновuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.