Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2849
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євдокимова, В. | - |
dc.contributor.author | Димитрієвич, Л. Р. | - |
dc.contributor.author | Евдокимова, В. | - |
dc.contributor.author | Димитриевич, Л. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-21T08:12:32Z | - |
dc.date.available | 2015-10-21T08:12:32Z | - |
dc.date.issued | 2014-04-14 | - |
dc.identifier.citation | Євдокимова В. Універсальний напівфабрикат на основі грибів шампіньйонів [Електронний ресурс] / В. Євдокимова, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 163. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2849 | - |
dc.description | Сегодня заведения ресторанного хозяйства достигли широкого развития в Украине. В каждом городе нашей страны хорошо развита социальная инфрастуктура. Все мы любим блюда домашнего приготовления, но иногда посещаем заведения ресторанного хозяйства, где каждому посетителю предлагают вкусную и полезную пищу, обслуживание профессионалами, интересно провести свое свободное время. Для каждого района Украины характерны свои фирменные блюда. Сумщина богата грибами. Рацион каждой сумской семьи составляют блюда из грибов. Меню заведений ресторанного хозяйства включает закуски из грибов, первые и вторые блюда с грибами. Ассортимент блюд, где грибы являются основным сырьем, узкий, но их часто используют в качестве вспомогательных ингредиентов. | uk_UK |
dc.description.abstract | Сьогодні заклади ресторанного господарства досягли широкого розвитку в Україні. У кожному місті нашої країни добре розвинута соціальна інфрастуктура. Усі ми полюбляємо страви домашнього приготування, але іноді відвідуємо заклади ресторанного господарства, де кожному відвідувачу пропонують смачну та корисну їжу, обслуговування професіоналами, цікаво провести свій вільний час. Для кожного району України характерні свої фірмові страви. Сумщина багата на гриби. Раціон кожної сумської сімї складають страви з грибів. Меню закладів ресторанного господарства включає закуски із грибів, перші та другі страви з грибами. Асортимент страв, де гриби є основною сировиною, вузький, але їх часто використовують у якості допоміжних інгредієнтів. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | гриби | uk_UK |
dc.subject | страви з грибів | uk_UK |
dc.subject | гриби шампіньйони | uk_UK |
dc.subject | грибы | uk_UK |
dc.subject | блюда из грибов | uk_UK |
dc.subject | грибы шампиньоны | uk_UK |
dc.title | Універсальний напівфабрикат на основі грибів шампіньйонів | uk_UK |
dc.title.alternative | Универсальный полуфабрикат на основе грибов шампиньонов | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Євдокимова В. Універсальний напівфабрикат на основі грибів шампіньйонів.PDF | 3,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.